Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "Egyesült Királyság" cimkére.

A megállapodás nélküli kilépés veszélyeire figyelmeztet a brit külügyminiszter

2018. július. 23. 19:00
Nagyon is valós annak a kockázata, hogy az Egyesült Királyság véletlenül megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból - figyelmeztetett hétfőn Berlinben Jeremy Hunt új brit külügyminiszter.

Az Európai Bizottság javaslatot tett a Brexit-tárgyalások megindítására

2017. május. 03. 15:31
Javaslatot tett az Európai Bizottság az Egyesült Királyság uniós kiválásáról szóló tárgyalások megindítására, és egyúttal közzétette az egyeztetésekre vonatkozó irányelveit.

Már most fáj a brit vállalatoknak a Brexit

2017. február. 06. 11:00
A legnagyobb brit vállalatok zöme már érzi a Brexit negatív következményeit, és nagy többségük az üzleti környezet további romlására számít amiatt, mert Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból.

Magukon spórolnak a legnagyobb brit vállalatok vezetői

2017. augusztus. 03. 16:14
Csaknem 20 százalékkal csökkent tavaly a Londoni Értéktőzsde FTSE-100-as irányadó indexét alkotó száz legnagyobb vállalat vezetőinek keresete.

Eltűnőben vannak Nagy-Britanniában a hagyományos kézműves mesterségek

2017. augusztus. 03. 10:13
Nincs, aki kézzel készítsen krikettlabdát, lacrosse-botot vagy szitát Nagy-Britanniában, mint ahogy az elmúlt tíz évben eltűntek az aranyverők is egy tanulmány szerint.

Magyar-Brit Üzleti Tanács segíti a vállalkozásokat

2016. szeptember. 29. 13:27
A stabil gazdasági környezet, a kiegyensúlyozott törvényi szabályozás és a jelentős felvevőpiac miatt az Egyesült Királyság rendkívül vonzó a magyar vállalkozások számára – hangzott el a BKIK Magyar-Brit Üzleti Fórumán, amelyen Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette, hogy egy új szervezet, a Magyar-Brit Üzleti Tanács is segíti a két ország cégeit a másik állam piacán.

Brexit: Szövetségest lát a londoni City Magyarországban

2016. szeptember. 14. 12:00
Magyarország és a visegrádi négyek többi országa (Csehország, Lengyelország és Szlovákia) olyan megoldást támogat az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépéséről folytatandó tárgyalásokon, amely mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel jár - jelentette ki Budapesten Jeremy Browne, a londoni City Európai Unióval kapcsolatot tartó képviselője.

Fiatal migránsok az Egyesült Királyság munkaerőpiacán

2016. március. 30. 13:33
A Kelet- és Közép-Európából az Egyesült Királyságba érkező fiatal migránsok jelentős része – az általa betöltött munkakörben – túlképzettnek számít, miközben átlagos órabérük mindössze 60 százaléka az országban született fiatalokénak.

A Nagy-Britanniában dolgozó magyarokat nyugtatja a brit nagykövet

2016. június. 29. 13:32
Nagy-Britannia magyarországi nagykövete szerint nincs mitől tartaniuk a szigetországban dolgozó magyaroknak a Brexittel kapcsolatban.

A Nagy-Britanniában dolgozó magyaroknak is üzent a kilépéspárti vezér

2016. június. 27. 08:01
Boris Johnson szerint nem csorbulnak a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogai azután sem, hogy a brit EU-tagságról rendezett népszavazáson a választók többsége a kilépésre voksolt.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3