Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "Egyesült Államok" cimkére.

Újabb nyomozás indult a Facebook ellen a felhasználói adatokkal való visszaélés miatt

2019. március. 14. 10:12
A New York-i esküdtszék olyan iratokat kért be legalább két nagy okostelefon-gyártó cégtől, amelyeket szerződés kötött a Facebookhoz. A megállapodások értelmében a közösségi oldal a cégek rendelkezésére bocsájtotta a felhasználók adatait.

Európai védővámoktól drágulhat a whisky és a mogyoróvaj

2018. május. 31. 14:31
Jelentős hatással lehet az Egyesült Államokból Magyarországra irányuló importra az Európai Unió legújabb döntése. Az USA által kivetett, elsősorban acél- és alumíniumárukra vonatkozó védővámokra válaszul Brüsszel hasonló mértékű terhek bevezetéséről döntött. Az intézkedés többek között élelmiszerek, italok és járművek árát befolyásolhatja.

Okosotthonban sincs biztonságban a zaklató miatt

2018. augusztus. 24. 12:00
Az Egyesült Államokban egyre több nő hívja a különböző segélyvonalakat azért, mert a volt élettársa a lakásába telepített különböző okoseszközökön keresztül zaklatja.

Háromcsillagos szállodákat épít Amerikában a Trump-csoport

2017. június. 06. 11:01
Alacsonyabb kategóriás szállodalánc kiépítésébe kezd Donald Trump amerikai elnök vállalatbirodalma.

Kilép az Egyesült Államok a párizsi klímaegyezményből

2017. június. 02. 08:01
Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy kilépteti az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből, egyúttal új klímatárgyalásokat sürgetett. A republikánusok üdvözlik, a demokraták elítélik, s az amerikai gazdasági élet egyes szereplői ostorozzák a klímaegyezmény felmondását.

Új mexikói gyár építése helyett amerikai üzemét bővíti a Ford

2017. január. 04. 08:45
A Ford Motor 700 millió dollárból bővíti az amerikai Flat Rock összeszerelő üzemet a következő négy évben, 700 új munkahelyet teremtve. A beruházást abból az 1,6 milliárd dolláros összegből finanszírozza, amit korábban egy új mexikói üzem felépítésére szánt.

Elnöki kegyelemmel szabadul közel száz köztörvényes

2016. október. 28. 09:31
Barack Obama amerikai elnök kegyelemben részesített 98 olyan elítéltet, akire köztörvényes bűncselekményekért szabtak ki börtönbüntetést.

Szolgáltató központot nyit Budapesten a Ubiquity Global Services

2016. október. 11. 18:32
Szolgáltató központot nyit Budapesten az amerikai Ubiquity Global Services jövő februárban, ezzel 200 új munkahelyet hoz létre.

Újraindul a rendszeres légi forgalom az Egyesült Államok és Kuba között

2016. november. 28. 10:01
Hétfőn újraindul a rendszeres légi forgalom az Egyesült Államok és Kuba között. Az American Airlines gépe a floridai Miamiból száll fel, helyi idő szerint a reggeli órákban, a JetBlue pedig New Yorkból indítja járatát. Mindkét légitársaság gépei a havannai José Martí nemzetközi repülőtéren szállnak le.

Öt év alatt kivonult Magyarországról az amerikai cégek harmada

2016. november. 16. 10:01
Egyre kevesebb amerikai cég működik Magyarországon. Míg öt évvel ezelőtt még háromezer felett volt a számuk, mára nem sokkal haladja meg a kétezret.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3