Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

21 találat a(z) "egészségbiztosítás" cimkére.

Még a pelenkán is spórolna a szlovák állami egészségbiztosító

2017. március. 06. 14:15
A korábban több mint 200 millió euró veszteséget felhalmozott, állami tulajdonban levő szlovák Általános Egészségbiztosító új tervet dolgozott ki. Az elképzelések szerint a takarékoskodás komolyan érintené az ügyfeleket is.

23 millió amerikai maradhat egészségbiztosítás nélkül

2017. május. 25. 09:21
Az amerikai Kogresszusi Költségvetési Bizottság (CBO) közzétette szerdán számításait Donald Trump egészségbiztosítási terveivel kapcsolatban, s arra jutott, hogy 2026-ig mintegy 23 millió amerikai veszítené el egészségbiztosítását.

Visszavonta a képviselőház Obama egészségbiztosítási törvényét

2017. május. 05. 08:32
Az amerikai képviselőház elfogadta csütörtökön a Barack Obama volt amerikai elnök nevével fémjelzett Obamacare egészségbiztosítási törvény visszavonását.

Az uniós kártya nem helyettesíti az utasbiztosítást

2017. június. 22. 08:01
A külföldre utazók több mint fele továbbra sem gondoskodik megfelelő utasbiztosításról, mert szerintük a bankkártyákhoz kapcsolódó utasbiztosítás, illetve a kiváltott Európai Egészségbiztosítási Kártya mellett nincs szükség további fedezetre - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége.

Havonta ennyit bukhat a végzős diák Szlovákiában

2017. június. 19. 12:00
A fiataloknak sikeres záróvizsgáik után a tanulmányaik befejezésével kapcsolatos kötelességekre is gondolniuk kellene. A volt diák még azelőtt adósságba keveredhet, mielőtt megszerezné az első állását.

Így ügyeskedett össze 20 ezer eurót egy szlovák fülész

2017. január. 09. 11:02
Számláik ellenőrzése révén az egészségügyi szolgáltatók részéről elkövetett csalásokra segítettek fényt deríteni a páciensek Szlovákiában. A törvény értelmében bárki kérvényezhet számlakivonatot.

Egyelőre szinte kizárólag a cafetéria részeként kötnek egészségbiztosításokat

2017. április. 21. 15:44
Elsősorban bőrgyógyászati, nőgyógyászati és orthopédiai magánrendelésekre jelentkeznek be azok, akik rendelkeznek egészségbiztosítással. Az egészségbiztosítások 95 százalékát céges juttatásként kötik.

Egészségbiztosítás: átjelentkezési finis Szlovákiában

2016. szeptember. 30. 11:01
Már csak egy napjuk maradt jelentkezésük benyújtására mindazoknak, akik 2017. január elsejével egészségbiztosítót szeretnének váltani Szlovákiában.

Csoportos egészségbiztosítás dolgozói juttatásként – Kinek jó ez?

2016. szeptember. 19. 13:59
Mindenkinek. A cégek legfőbb értékteremtői a saját dolgozóik, az egészségükről való gondoskodás így a munkáltató és az alkalmazottak közös érdeke. A munkáltató adómentesen vásárolhat egészségbiztosítást dolgozói számára. A cégek számára ez – már csak a kevesebb táppénzen töltött idő miatt is – megtérülő befektetés.

Lemondanak a késedelmi kamatról az egészségbiztosítók Szlovákiában

2016. november. 09. 11:00
Az egészségbiztosítási hátralékkal rendelkezők számára amnesztiát hirdetett a késedelmi kamatokra a Dôvera egészségbiztosító Szlovákiában. Az Általános Egészségbiztosító (VšZP) és az Union is jelezte, hogy követi a Dôvera példáját.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3