Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "édességipar" cimkére.

Munkaerőhiánytól keserű a szájíz a hazai édesiparban

2018. április. 12. 18:02
A magyarországi édesipari vállalkozások árbevétele 2012 óta folyamatosan emelkedik. A növekvő cégszám mellett kimutatható alkalmazotti létszám csökkenése ugyanakkor aggodalomra adhat okot.

Nicaraguába megy tanulni a magyar chocolatier

2017. november. 30. 09:29
Saját rekordjainkat döntögetjük mostanában. Vannak olyan napok, amikor 7000-7500 darab csokoládét készítünk – mondja Mészáros Gábor. A chocoMe alapító-tulajdonosa a KamaraOnline-nak beszélt a tervezett bean-to-bar tanfolyamról, a 3 milliós csokicsúcsról, és arról, hogy december 1-jén az amszterdami repülőteret is beveszik.

Heti háromszor vezetett túrával várja a látogatókat a Szamos csokoládémúzeuma

2017. június. 16. 16:15
Egyéves lett a budapesti Kossuth téren nyílt Szamos kávéház, amelynek emeletén csokoládé múzeum is működik. Az évfordulóhoz kapcsolódva újított a cég: válaszolva a látogatói igényekre, interaktív tárlatvezetéssel bővítették a szolgáltatások körét.

Meglepően sokat költenek jégkrémre a magyar háztartások

2017. június. 09. 11:01
A magyar jégkrémpiac mérete meghaladja a 26 milliárd forintot, ezzel a jégkrém a Nielsen piackutató által mért 90 élelmiszer-kategória top 20 terméke közé tartozik.

Idén sem lesz hiány húsvéti csokoládékból

2017. április. 06. 17:48
A Magyar Édességgyártók Szövetsége a minőségi termékek részesedésének növekedése mellett a tavalyihoz hasonló vagy azt kissé meghaladó húsvéti forgalomra számít - mondta Sánta Sándor, a szövetség elnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

Oltványi Zsolt: A szigor egyben a Mentes varázsfegyvere

2016. december. 12. 09:30
Három év minden gondja-baja is kellett a mai eredményekhez – mondja Oltványi Zsolt a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Mentes Cukrászüzem alapító-társtulajdonosa szerint ma már egyáltalán nem fűrészpor ízűek a gluténmentes finomságok, sőt, készítenek igazi csemegéket is.

Tutti Élelmiszeripari Kft.: generációváltás egyre növekvő exportbevételekkel

2016. április. 06. 14:28
Szakértelem, magyar vállalkozás, innováció – ez az, ami ma nagyon hiányzik a magyarországi élelmiszeriparban. A főleg poralapú élelmiszereket gyártó rábapatonai Tutti Élelmiszeripari Kft. az indulás óta eltelt harminc évről szerdán, Budapesten számolt be.