Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "e-szja" cimkére.

Március 19-ig lehet kérni az szja-bevallás tervezetet a NAV-tól

2018. március. 13. 14:00
Még csaknem egy hétig, március 19-ig kérhetik az szja-bevallási tervezet postázását levélben, SMS-ben vagy az adóhatóság honlapján kitölthető űrlapon azok, akiknek nincs ügyfélkapuja - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

E-szja: már elérhető több új szolgáltatás

2018. január. 08. 18:58
Idén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külön kérés nélkül már az őstermelőknek, az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek és a korábbi években munkáltatói adómegállapítást választóknak is elkészíti az szja-bevallás tervezetét, hétfőtől már az e-szja webes kitöltő felülete is elérhető a NAV honlapjáról – tájékoztatott Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Ennyien fogadták el módosítás nélkül az adóbevallásukat

2017. május. 23. 15:30
Több mint 430 ezren módosítás nélkül fogadták el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által készített szja-bevallás tervezetet - tájékoztatott a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára kedden.

„A magyar e-szja példaértékű az Európai Unióban”

2017. június. 22. 18:30
Az szja-bevallási korszak idén véget ért; a NAV elektronikus szja-rendszere minden adózót mentesített a bevallás kitöltésének kötelezettsége alól – jelentette ki budapesti tájékoztatóján Varga Mihály.