Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Dubicz Borászat" cimkére.

Jól fogytak a Dubicz-borok a nyári fesztiválokon

2018. szeptember. 26. 17:00
Jelentős sikert könyvelhet el a Mátrai borvidéket képviselő Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: a nyári fesztiválok borfogyasztása 20 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest. A borászat Sziget Red bora a VinCE Magazin nagy nyári vörösbor tesztjén is remekül szerepelt.

Dubicz-borokkal kínálja a Borháló idén a fesztiválozókat

2018. június. 01. 14:30
Az öt nagy nyári Sziget-fesztivál – a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál – rendezvényein a vendéglátó egységek kizárólagos borbeszállítója 2018-ban is a Borháló Borkereskedés.

Megduplázta forgalmát a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

2018. január. 24. 15:28
Mind a szakmai, mind az üzleti területen kimagasló eredményeket produkált 2017-ben a Mátrai Borvidéken 110 hektár szőlőültetvénnyel büszkélkedő Dubicz Borászat és Szőlőbirtok. A 4 nemzetközi, 8 hazai iparági díj mellett megduplázott kereskedelmi forgalom fémjelzi a cég dinamikus növekedését.

Red Dot díjat nyertek a Dubicz Pincészet boroscímkéivel

2018. augusztus. 16. 16:15
A budapesti Graphasel Design Studio nyerte el idén a mátrai Dubicz Borászat és Szőlőbirtok számára tervezett címkecsaláddal a nemzetközi design legrangosabb elismerésének számító Red Dot díj csomagolás kategóriájának díját.

Három napig forgattak a Dubicz Borászat autentikus nagykövetei

2017. május. 02. 14:01
Autentikus imázsfilmmel és a Mátrai borvidék jellegzetességeit tükröző borcímkékkel újítja meg arculatát a 110 éves múlttal rendelkező Dubicz Borászat és Szőlőbirtok.

Dunai Bernadett: Fontos, hogy összefogjanak a mátrai borászok

2017. június. 28. 09:30
Idén a szüret gépesítésére fókuszál a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok – mondja Dunai Bernadett a KamaraOnline-nak. A borászat társtulajdonosa annak örül a legjobban, amikor a magyar fogyasztók elégedettek, de úgy látja, hogy a lengyel, a cseh és a skandináv piac is tartogathat számukra lehetőséget.