Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "dízelmotor" cimkére.

Újabb hatvanezer dízel Audit hívnak vissza, mert csalt a teszten

2018. június. 07. 09:01
Visszahívnak hatvanezer Audi luxusautót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt. A hatóság a károsanyag-kibocsátást szabálytalanul befolyásoló szoftveres megoldást talált A6-os és A7-es típusú kocsiknál, amelyekbe háromliteres, Euro-6 környezetvédelmi besorolású dízelmotort építettek be.

Több millió autót hív vissza a Mercedes a dízelbotrány miatt

2017. július. 19. 08:45
A Daimler visszahív szervizelésre több mint hárommillió Mercedes-Benz típusú gépkocsit. A német autógyártó azután határozott a visszahívásról, hogy a versenytárs Volkswagennél (VW) kirobbant dízelbotrányhoz hasonló visszaélés gyanújába került.

Egy amerikai hatóság szerint a Chrysler is csalt autói károsanyag-kibocsátásával

2017. január. 13. 09:31
A német Volkswagen után az olasz-amerikai Fiat-Chryslert is azzal vádolja az amerikai környezetvédelmi hivatal, hogy csalt, és meghamisította a károsanyag-kibocsátás mértékét azzal, hogy speciális szoftvert épített az autókba. Az autógyártó tagadja, hogy ilyet tett volna.

A német szaktárca szerint a Fiat is csal a dízeles autóinál

2016. szeptember. 01. 16:30
A német szövetségi közlekedési minisztérium (BMVI) a károsanyag-kibocsátás kezelését kikapcsoló berendezés használatára hívta fel az Európai Bizottság figyelmét a Fiat-Chrysler (CFA) dízelmotorjainál.

A botrány ellenére tartják árukat a Volkswagen dízel autói

2016. december. 16. 09:01
Nincs alapja a kártérítési követelésnek, mert nem csökken a Volkswagen (VW) emissziós botrányban érintett dízel modelljeinek ára az európai használtautó-piacon - írja az Automotive News Europe autóipari hírportál.

VW-botrány: buhera német precizitással

2015. szeptember. 29. 13:17
Magyarországon is több mint 2 millió megbuherált dízelmotort gyártottak. Nagy bajban van a Volkswagen konszern. Vajon mekkora bajban van a magyar ipar?

Volkswagen-ígéret: 2016 végére minden kocsi rendben lesz

2015. október. 07. 11:21
A Volskwagen januárban kezdheti a dízelbotrányban érintett kocsik visszahívását, az esetek többségében csak egy szoftverfrissítésre lesz szükség - mondta a német társaság vezérigazgatója egy szerdai lapinterjúban.