Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

31 találat a(z) "digitalizáció" cimkére.

Már 636 intézmény csatlakozott az idei digitális témahéthez

2018. március. 08. 13:32
Az idei, harmadik alkalommal meghirdetett digitális témahéthez Már 636 intézmény csatlakozott. A cél a fiatalok felkészítése a digitális világra - hangzott el az április 9. és 13. között tartandó eseményt beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Harmadával is csökkenthetik a költségeket az új digitális technológiák

2018. január. 30. 09:01
Az új digitális technológiák alkalmazása a vállalkozások számára akár 30 százalékos, fenntartható költségcsökkentést is hozhat. A rövid távú stratégiákat alkalmazó cégek közel kétharmada azonban még mérsékelt költségcsökkentési céljait sem tudta elérni.

Magyar startup digitalizálja a mezőgazdaságot

2018. január. 23. 11:02
Nemcsak a Szilícium-völgyre korlátozódnak a kockázati tőke befektetések, hanem a mezőgazdaságot kiszolgáló szoftvermegoldásoknál is találkozhatunk velük – ráadásul Szegeden. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő 400 millió forintról szóló befektetési megállapodást kötött az üvegházi technológiákat fejlesztő Gremon Systems Zrt.-vel.

Optimizmus jellemzi a régió legnagyobb vállalatait

2018. február. 03. 14:00
A közép-európai cégek pénzügyi igazgatói optimistábbak cégük gazdasági kilátásait illetően, mint az elmúlt három évben bármikor. A pozitív szemlélet legfőbb oka a 2018-ra várt gazdasági növekedés.

Online kérdőívvel mérhetik fel jártasságuk a digitalizációban a kkv-k

2018. április. 17. 09:59
Noha a 90-es években a magyarországi telekommunikációs fejlődés a kis- és középvállalkozásoktól (kkv) indult el, a digitális technológiák integrációja csak lassan haladt a szektorban. A folyamat azonban a következő években jelentősen felgyorsulhat.

Igény lenne rá, de hiányzik a szakértelem a hazai cégek digitális fejlődéséhez

2018. április. 10. 13:58
A Magyarországon működő közép- és nagyvállalatoknál fontosnak tartják a digitális eszközök használatát, 91 százalékuk jelentős üzleti potenciálként tekint rá, ennek ellenére a cégek alig fele nem rendelkezik digitális stratégiával, ráadásul öt vezetőből csak egy érzi magát ehhez felkészültnek.

Ötezer évnyi információt támadnak a vírusok

2017. szeptember. 22. 18:45
Ma naponta 60 százalékkal több digitális adatot hozunk létre, mint tíz évvel ezelőtt egy teljes év alatt. Ezt a mennyiségű adatot támadják a vírusok – mondta Gombás László, a QUADRON műszaki igazgatója az Informatikai Biztonság Napján tartott előadásán.

Több ponton módosult három digitalizációt támogató GINOP-felhívás

2017. szeptember. 07. 19:01
A kormány három olyan felhívásban is módosította a feltételeket, amelyek a digitálizációt támogatják.

A Sharp legyűri az unalmas irodai adminisztrációt

2017. október. 06. 11:45
Kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára tervezett egyszerű dokumentumkezelő rendszer, a Cloud Portal Office új verzióját mutatta be a Sharp.

Előtérben a digitális megoldások a vállalkozásoknál

2017. november. 29. 15:09
Óriási volt az érdeklődés az Erste Bank és a Google közös Digitális Reggeli című üzleti konferenciája iránt, ahol a legfrissebb digitális trendekkel ismerkedhettek a résztvevők. A kisvállalkozások mellett nagyvállalatok képviselői és kormányzati szereplők munkatársai is regisztráltak a rendezvényre.

összesen: 31 db | 10 db/oldal

1 2 3 4