Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

25 találat a(z) "digitalizáció" cimkére.

Ötezer évnyi információt támadnak a vírusok

2017. szeptember. 22. 18:45
Ma naponta 60 százalékkal több digitális adatot hozunk létre, mint tíz évvel ezelőtt egy teljes év alatt. Ezt a mennyiségű adatot támadják a vírusok – mondta Gombás László, a QUADRON műszaki igazgatója az Informatikai Biztonság Napján tartott előadásán.

Több ponton módosult három digitalizációt támogató GINOP-felhívás

2017. szeptember. 07. 19:01
A kormány három olyan felhívásban is módosította a feltételeket, amelyek a digitálizációt támogatják.

A Sharp legyűri az unalmas irodai adminisztrációt

2017. október. 06. 11:45
Kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára tervezett egyszerű dokumentumkezelő rendszer, a Cloud Portal Office új verzióját mutatta be a Sharp.

Előtérben a digitális megoldások a vállalkozásoknál

2017. november. 29. 15:09
Óriási volt az érdeklődés az Erste Bank és a Google közös Digitális Reggeli című üzleti konferenciája iránt, ahol a legfrissebb digitális trendekkel ismerkedhettek a résztvevők. A kisvállalkozások mellett nagyvállalatok képviselői és kormányzati szereplők munkatársai is regisztráltak a rendezvényre.

Új termékeket, rugalmasabb ügyintézést hoz a bankoknál a digitalizáció

2017. március. 26. 09:01
Kényelemesebb, gyorsabb ügyintézést, illetve testre szabottabb kondíciókat, szolgáltatásokat hoz az ügyfeleknek a bankokat is utolérő digitalizáció.

Sikeresebbek lehetnek a „digitális nők” a férfiaknál

2017. március. 23. 17:01
A nők 53 százaléka gondolja azt, hogy nem indul a férfiakkal azonos esélyekkel egy vezető pozícióért. 60 százalékuk viszont hisz abban, hogy a digitális technológiák segítségével előbbre tudnak lépni a ranglétrán – derül ki egy felmérésből.

Félmilliárd forint digitális exportfejlesztési stratégiára

2017. március. 21. 09:01
A kormány a digitális termékek és szolgáltatások exportjának növelése érdekében 505 millió forintot fordít Magyarország digitális exportfejlesztési stratégiájának megvalósítására idén.

Teljes iparágak tűnhetnek el a digitalizáció miatt

2017. március. 20. 11:01
Ha a gépek és berendezések működésekor keletkezett információt kombináljuk a 3D-s nyomtatással, flexibilis robotokkal vagy önműködő járművekkel, teljes iparágak alakulnak át, vagy meg is szűnnek.

Digitális aláírópaddal gyorsítja az OTP az ügyintézést a fiókokban

2017. május. 30. 14:01
Az OTP Bank digitális aláírópaddal teszi gyorsabbá és kényelmesebbé a kiszolgálást a fiókokban. Az aláírópaddal az ügyfelek jelenleg a saját számlájukat érintő tranzakciókat, a személyi kölcsön igénylést és az internetbanki szerződést intézhetik, de az adatmódosító nyilatkozatokhoz sem lesz szükség papírra.

A vártnál jóval nagyobb az érdeklődés a Modern vállalkozások programja iránt

2017. május. 23. 14:01
A tervezett háromezer helyett 9679 magyar mikro-, kis- és középvállalkozás csatlakozott a digitális helyzetük és versenyképességük javítása érdekében indult Modern vállalkozások programja - Vállalkozz digitálisan! elnevezésű projekthez.

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3