Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "Deloitte" cimkére.

A legvonzóbb régiós befektetési célpontok között a budapesti irodapiac

2017. október. 12. 09:28
Befektetői szempontból is egyre jobban teljesít a magyarországi ingatlanpiac, amely a tavalyi, több mint 1,7 milliárd euró rekord összegű befektetés után az idén is sikeres évet zárhat.

dr. Strbka János lett az Év lízingszakembere

2017. november. 10. 18:29
Dr. Strbka Jánost, az IKB Leasing közel két évtizedes pénzügyi tapasztalattal rendelkező és kkv-finanszírozásban kiemelkedő szerepet játszó vezetőjét választották meg az év lízingszakemberének.

Új vezető a Deloitte Magyarország élén

2017. április. 24. 11:32
Június 1-jétől Fülöp András tölti be a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatói posztját. A szakember Gion Gábort váltja, aki több mint nyolc évig irányította a magyarországi irodát.

A digitalizáció a HR területet is kihívások elé állítja

2017. április. 17. 13:46
A digitalizáció térhódítása, továbbá a demográfiai, társadalmi és gazdasági átalakulások jelentős kihívások elé állítják a humán erőforrás (HR) területét is, a vállalatoknak át kell gondolniuk szervezeti felépítésüket, utánpótlás és HR-stratégiáikat, ha lépést akarnak tartani a piacot átformáló trendekkel.

Négy magyar cég a térség 50 leggyorsabban növekvő vállalata között

2016. október. 21. 09:30
Négy magyar cég került fel a Deloitte közép-európai Technology Fast 50 listájára, amely a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő technológiai cégeit rangsorolja a megelőző négyéves időszakban elért árbevétel-növekedésük alapján.

Túlságosan bonyolultak a biztosítási szolgáltatások?

2016. november. 21. 18:47
Az utóbbi három évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bonyolultnak találják a biztosítási szolgáltatásokat – derül ki a Deloitte és a Scale Research reprezentatív felméréséből.

Adózás, 2017: a legfontosabb változások a legújabb csomagban

2016. november. 07. 17:58
Bővülnek a megbízható adózói státusz feltételei, újraszabályozzák az adóhatósági kockázatelemzési eljárást, bővül a családi kedvezményre jogosultak köre, tovább ösztönzik az öngondoskodást. Az adózás rendjében tervezett úgynevezett támogató eljárás nemzetközi összehasonlításban is előremutató, és új perspektívát nyithat az adóhatóság és az adózók kapcsolatában – a legújabb adócsomag legfontosabb változásait a Deloitte adószakértői részletezik.

Előretör a virtuális valóság, de maradnak az asztali számítógépek is

2016. március. 31. 15:02
A VR (virtuális valóság) technológia forgalma idén eléri az egymilliárd dollárt; a kognitív technológiák piacán is jelentős növekedés várható; a 18-24 évesek az okostelefont és a PC-t inkább egymás kiegészítőinek, mintsem helyettesítőinek látják - derül ki a Deloitte kutatásából.

Pesszimisták és újragondolják üzleti modelljüket a magyar pénzügyi vezetők

2016. március. 29. 16:30
A magyar pénzügyi vezetők cégük pénzügyi kilátásait illetően a legpesszimistábbnak számítanak a régióban, ennek ellenére a bevételek és a működési nyereségráta terén a közép-európai országokhoz hasonló növekedést várnak 2016-ban.

Deloitte: javult a biztosítók megítélése Magyarországon

2016. március. 02. 12:31
Az utóbbi három évben javult a hazai biztosítók lakossági megítélése - állapította meg a Deloitte nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég és a Scale Research reprezentatív felmérése a lakossági biztosítási szolgáltatások igénybevételéről.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6