Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "Deloitte" cimkére.

Drasztikusan növekvő versenyjogi bírságokra számíthatnak a vállalkozások

2018. február. 15. 19:01
A jövőben jóval magasabb bírságokkal számolhatnak a vállalkozások a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által indított versenyfelügyeleti eljárások esetén. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor a GVH számos olyan lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, amelyekkel hatékonyan csökkenthető a bírságkitettség.

Új partner vezeti a Deloitte technológiai tanácsadás üzletágát

2018. február. 07. 16:58
Februártól Komjáthy Csaba irányítja a Deloitte technológiai tanácsadási üzletágát. A szakember több mint 12 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, technológiai tanácsadás és IT kockázati tanácsadás üzletágak felépítésében és sikeres működtetésében vállalt szerepet.

Optimizmus jellemzi a régió legnagyobb vállalatait

2018. február. 03. 14:00
A közép-európai cégek pénzügyi igazgatói optimistábbak cégük gazdasági kilátásait illetően, mint az elmúlt három évben bármikor. A pozitív szemlélet legfőbb oka a 2018-ra várt gazdasági növekedés.

Áfalevonás: változások a holdingcégeknél

2018. augusztus. 15. 16:58
Változások figyelhetők meg a holdingtársaságok áfa szempontból történő megítélésében az Európai Unió Bírósága által az elmúlt időszakban kiadott joganyagok alapján, ezért célszerű felülvizsgálniuk az eddigi áfalevonási gyakorlatukat.

Több millió eurós bírság elektronikai cikkeket gyártó cégeknek

2018. augusztus. 03. 19:29
Több mint százmillió euró bírságot szabott ki négy, elektronikai cikkeket gyártó cégre az Európai Bizottság. Az uniós versenyhatóság 2017 februárjában indította az eljárásokat, mert azt feltételezte, hogy az érintett cégek megszabják, hogy online kereskedőik milyen áron értékesíthetik termékeiket az interneten.

Technológiai cégek írják át az ingatlanpiac szabályait

2018. augusztus. 03. 08:33
A technológiai fejlődés, a digitalizáció és az automatizáció a kereskedelmi ingatlanokpiacán is jelentős átalakulást hoz, az irodafejlesztőknek és a bevásárlóközpontok üzemeltetőinek egyaránt átfogó változásokra kell felkészülniük – hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Változnak az áfaszabályok, jöhet az utalvány-reneszánsz

2018. augusztus. 02. 11:48
Változnak jövőre az utalványokra (vásárlási voucherek, kuponok, ajándékkártyák) vonatkozó adózási szabályok, ami azt eredményezheti, hogy a vállalkozások még bátrabban nyúlnak majd ehhez a vásárlás-ösztönző eszközhöz.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

2018. április. 24. 15:31
Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Új vezető felel a tanácsadásért a Deloitte Magyarországnál

2017. szeptember. 26. 17:30
Dorgai László július óta a Deloitte Magyarorszá technológiai és digitális üzletág vezetőjeként dolgozik.

Négy magyar vállalkozás került a legjobbak közé a Deloitte technológiai rangsorain

2017. október. 13. 11:44
Négy magyar vállalkozás került idén a legjobbak közé a Deloitte közép-európai technológiai cégeket összesítő rangsorain, a leggyorsabban növekvő vállalkozások között a Starschema a 24., a Hiflylabs pedig a 44. lett, míg a legdinamikusabb kezdő vállalkozások között a Tresorit az 5. az OptoForce pedig a 9. helyet szerezte meg.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6