Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "Deloitte" cimkére.

Mélyen a zsebükbe nyúlnak a biztosítók az IFRS miatt

2018. július. 27. 18:01
A kihívások ellenére a biztosítótársaságok 90 százaléka biztos benne, hogy meg fog felelni az IFRS előírásoknak a 2021. január 1-es hatályba lépésig. A Deloitte legfrissebb kutatása szerint a globális biztosítótársaságok több mint harmada 50 millió euró feletti összeget irányoz elő az IFRS 17 közelgő implementációjára.

Online számlaadat-szolgáltatás: közeledik a türelmi időszak vége

2018. július. 13. 14:30
Bár július 1-jén életbe lépett az oline számlaadat-szolgáltatási kötelezettség, az adóhatóság július 31-ig haladékot adott azoknak, akiknek még nem sikerült megteremteniük a teljesítéshez szükséges feltételeket.

Folytatódik a közép-európai kockázatitőke-piacok fellendülése

2018. július. 11. 12:34
A Deloitte legfrissebb közép-európai kockázati tőke bizalmi felmérésében félévente megkérdezett közép-európai tőkebefektetők szerint a gazdaság és a tőkepiac kedvező környezetet teremt az ügyleteknek, többségük nem számít a piac lassulására, így a közép-európai tőkebefektetési tevékenység továbbra is egészséges szinten mozog.

A vállalatvezetők készek felvenni a harcot az agresszív adótervezés ellen

2018. július. 10. 08:05
A gyorsan változó adózási környezet globális szinten is jelentős kihívások elé állítja a nagyvállalatokat, ráadásul komoly hiányosságokat éreznek a vezetők a BEPS irányelvekkel kapcsolatos útmutatásban – derül ki a Deloitte felméréséből, amelyben több száz multinacionális vállalatvezetőt és pénzügyi szakértőt kérdeztek meg az OECD agresszív adótervezés elleni irányelveinek (BEPS) a mindennapi működésre gyakorolt várható hatásairól.

Innováció nélkül nincs növekedés

2018. július. 05. 12:32
Növeli kutatás-fejlesztési kiadásait a közép-európai cégek többsége, ugyanakkor nagyobb támogatást várnának el a kormányzatok részéről – derül ki a Deloitte friss felméréséből. A legtöbb vállalkozás számára azon K+F tevékenységek beazonosítása jelenti a legnagyobb kihívást, amelyekhez támogatások, illetve adókedvezmények vehetők igénybe.

Új vezető ügyvéd a Deloitte Legalnél

2018. július. 04. 16:59
Júliustól dr. Kozma Zoltán vezeti a Deloitte Legal Ügyvédi Iroda munkajog és compliance csoportját. A több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkező szakember feladata elsősorban az iroda munkajogi praxisának erősítése lesz, emellett az, IP és IT jog és az adatvédelem tartozik a kiemelt fókuszterületei közé.

Nagyot romlott a munkáltatók megítélése a fiatal munkavállalók körében

2018. július. 02. 17:01
Az idei felmérés egyértelműen negatív változást mutat az Y és Z generációk üzleti motivációról alkotott véleményével kapcsolatban. A fiatal munkavállalók többsége nem érzi felkészültnek magát az Ipar 4.0 jelentette változásokra sem.

Online számlaadat-szolgáltatás: jelentős változásokra kell felkészülni

2018. január. 31. 12:29
Jelentős változásra kell készülniük az áfakörbe tartozó vállalkozásoknak, mivel 2018. július 1-től életbe lép a valós idejű online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség. Az új kötelezettség bevezetése a következő lépés az adózás digitalizálásában, ami a gazdaság kifehérítését, illetve hosszú távon az adózáshoz kapcsolódó adminisztratív folyamatok hatékonyságának növelését jelentheti. A felkészülést érdemes mielőbb elkezdeni, az adatszolgáltatást elmulasztó cégek...

17 ország szerepel az EU adós feketelistáján

2018. január. 18. 07:58
Összesen 17 ország szerepel az Európai Bizottság feketelistáján, amely azon államokat tartalmazza, amelyek nem voltak együttműködőek adózási kérdésekben.

Kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten a Deloitte

2018. január. 16. 09:01
Negyven emberrel működő, a közép-európai régiót kiszolgáló kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten Cyber Intelligence Centre (CIC) néven a Deloitte.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6