Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Csonka Tibor" cimkére.

Kardvívó bajnokkal nyit az OTP márkanagyköveti programja

2018. szeptember. 04. 08:00
Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága. Az OTP Business Nagykövet Program fél éves tematikus rendezvénysorozat, közös műhelymunkában, akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek a cégvezetők.

Másfél milliós összdíjazásban részesültek a legjobb pénzügyi ötleteket bemutató diákok

2017. április. 26. 16:31
Tizenkilenc egyetemről érkeztek ötletek az OTP Business által meghirdetett ÜzletRace Hallgatói Pályázaton. A meghirdetett két kategóriában, a Fintech területen a bankok lehetőségeit feltérképező „Fejlesztő”, valamint a márkát erősítő CSR-témájú „Reklámguru” kategóriában hat díjat valamint egy közönségdíjat osztottak ki.

A magyar vállalkozókat az optimizmus és a növekedési kedv jellemzi

2017. április. 06. 12:30
A hazai vállalkozások több mint kétharmadának jó irányba mennek a dolgai, sőt szeretnének tovább növekedni – derül ki az OTP Business legutóbbi, 1270 pénzügyi döntéshozó megkérdezésén alapuló reprezentatív kutatásából. A stagnálás a magyar cégek csupán negyedére jellemző, és mindössze 7 százalék látja úgy, hogy akár csődbe is mehet.

Stratégiai Testületet hoz létre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

2016. június. 01. 13:30
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara LXIII. Küldöttgyűlése május 31-én elfogadta a kamara 2015. évi egyszerűsített éves beszámolóját, valamint a kamara 2015. évéről szóló gazdálkodási beszámolóját.

Biztonsági és energetikai felújításokra pályáztak a legtöbben

2016. augusztus. 29. 16:31
Tíz társasház korszerűsítéséhez összesen tízmillió forinttal járult hozzá az OTP Bank. Az idei pályázat tapasztalatai alapján a biztonsági és energetikai felújításokra van a legnagyobb igény.