Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

7 találat a(z) "csomagküldés" cimkére.

Jön az uniós digitális adó?

2018. március. 17. 09:05
Ambiciózus hosszú távú költségvetés, átláthatóbb nemzetközi csomagküldés, az acélgyártók és az újságírók védelme, a Brexit, az igazságosabb társasági adó, az Europass, az Isztambuli Egyezmény és a szíriai helyzet egyezmény is napirenden volt a héten az Európai Parlamentben.

Magyar startup mutathat új utat a városi csomagszállításban

2018. május. 15. 19:29
A Start it @K&H inkubátor ViddL csapata döntős lett a PowerUp! közép-európai energetikai versenyen. A hazai startup online rendszere a futárszolgálatoknál olcsóbb, igények szerinti szállítást és gyors, egyszerű csomagfeladási lehetőséget kínál, új utat nyitva ezzel a városon belüli csomagszállításban.

Tovább drágulhat a webáruházakban vásárolt termékek kiszállítása

2018. június. 12. 10:58
A logisztikai szektorban folytatódott az első negyedévben a tavaly év végén elindult áremelési hullám, és várhatóan az év hátralévő részében is lesznek emelések a kézbesítési díjakban.

Január közepétől drágulnak a postai szolgáltatások

2018. január. 03. 11:59
Átlagosan 3 százalékkal drágulnak a postai szolgáltatások január 16-tól, több szolgáltatás esetén nem változnak a díjak.

Átlag 37,5 perc alatt jutott célba a megrendelt étel

2017. szeptember. 18. 15:29
A rajt óta eltelt négy hétben már több mint négyszáz érdeklődő regisztrált a futárszolgáltató Sendee weboldalán. Budapesten sikerült egyharmadával csökkenteniük az ételek átlagos kiszállítási idejét.

Kkv-knak keres fuvarozó partnereket a magyar startup

2017. szeptember. 12. 11:44
Magánszemélyek, illetve kis- és középvállalkozások kereshetnek partnert áruszállítási feladatokra egy magyar startup, a Fuvar.hu segítségével.

Ezekkel jó tisztában lenni, ha külföldről rendel csomagot, ajándékot

2017. október. 25. 08:44
Ígérete szerint a Magyar Posta, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felkészült a karácsony előtti nagyobb csomagforgalomra és vámügyintézésre, az online vásárlók figyelmét pedig felhívják a földrajzi elhelyezkedéstől függő, eltérő szállítási időkre és vámszabályokra.