Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

55 találat a(z) "csalás" cimkére.

Óvakodjunk a külföldi telefonszámok visszahívásától

2019. január. 29. 10:09
Csalás áldozataivá válhatnak azok, akik visszahívják az őket megcsengető ismeretlen külföldi telefonszámokat - erre figyelmeztetett Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója.

Negyven embert 3 milliárdos költségvetési csalással vádolnak

2018. március. 02. 17:00
Egy bűnszervezet tagjai, valamint személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó cégek vezetői és strómanok, összesen negyven ember ellen emelt vádat milliárdos költségvetési csalás miatt - tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség pénteken.

Sportkocsit is lefoglaltak a fantomtanulókat toborzóktól

2018. március. 01. 14:01
Nyíregyházi alapítványi iskolákat irányító, állami normatív támogatással visszaélő bűnszervezetre csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte az adóhatóság észak-alföldi bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense szerdán.

Börtönbüntetésre ítélték a gyémántos piramisjáték szervezőit

2018. május. 19. 14:06
Csalás miatt négy év börtönre, illetve két év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte nem jogerősen a Fővárosi Törvényszék a megismételt elsőfokú eljárásban a DT Diamond Rt. két volt vezetőjét, akik még a 2000-es évek elején drágaköveket adtak el, visszavásárlást és magas hozamot ígérve úgy, hogy esélyük sem volt azt megfizetni.

Csalók hamis Wizz Air promócióval próbálnak lehúzni az interneten

2018. június. 06. 12:28
Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten, a cég arculatával megegyező weblap, illetve Facebook poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegyet vásárolhat.

Egy tonna különbség volt az „elmélet” és a „gyakorlat” között

2018. július. 04. 11:31
A NAV Békés megyei pénzügyőrei Méhkerék közelében ellenőrizték azt a fával megrakott román teherautót, melyről kiderült, hogy a forgalmijában szereplő súlyához képest egy tonnával többet nyomott üresen.

„A NAV értesítési gyakorlata merőben eltér a csalók módszerétől”

2018. augusztus. 22. 11:04
Csalók küldenek a NAV nevében hamis értesítéseket azért, hogy személyes ügyféladatokat szerezzenek meg.

Csalók próbálhatnak meg visszaélni az E.ON nevével

2018. április. 19. 16:58
Az elmúlt napokban az E.ON ügyfélszolgálatára olyan visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett Fejér megyéből, hogy egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevével visszaélve igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanába a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva. Az E.ON ezért kéri a lakosságot, hogy fokozott óvatossággal járjon el ezekben a helyzetekben.

Csalók hamis fizetési felszólításokat küldtek a Magyar Telekom ügyfeleinek

2017. szeptember. 19. 13:01
Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében. A számlatartozás ürügyén, egy a Magyar Telekom honlapját utánzó weboldalra irányították az e-mail listán szereplőket, ahol a bejelentkezési adatok, illetve banki adatok megadását kérték a címzettektől.

Bezártak egy túlszámlázó belvárosi szórakozóhelyet

2017. október. 20. 18:28
Túlszámlázás miatt újabb szórakozóhelyet számoltak fel a rendőrök Budapest belvárosában. Huszonegy alkalmazottat előállítottak, közülük ötöt őrizetbe is vettek.

összesen: 55 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6