Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

23 találat a(z) "családi vállalkozás" cimkére.

Tőkeprogrammal segíti a családi vállalkozások generációváltását az MFB

2019. január. 18. 10:48
Új tőkefinanszírozási programot indít a Magyar Fejlesztési Bank Csoport, amelynek célja, hogy segítse azokat a családi vállalkozásokat, ahol a családon belüli utódlás kérdése nem megoldott.

A családi vállalkozások szintlépésének kulcsa az alapító kezében van

2019. január. 12. 15:39
A TÁRKI felmérése alapján a magyarországi gazdálkodó szervezetek több mint nyolcvan százalékát a családi vállalkozások adják, de a tapasztalatok szerint csak azokból lesz sikeres nagyvállalat, amelyek jól menedzselik az utódlás kérdését.

Családi vállalatok sikersztorijait várja a K&H

2018. szeptember. 12. 12:00
A következő években a családi vállalatok legégetőbb kihívása a generációváltás lehet, aminek levezénylése közvetlen hatással lesz a gazdaságra. A jó példák felkarolására és elismerésére a K&H idén is meghirdeti a K&H családi vállalatok kiválósági díjat.

Végrendelet nélkül darabjaira hullhat a családi cég

2018. május. 28. 11:37
Azoknál a családi vállalatoknál, ahol az öröklés sorrendje egyértelmű és megegyezik a törvényes renddel, feleslegesnek tűnhet végrendelkezni, azonban a gyakorlat nem ezt mutatja – hívja fel a figyelmet dr. Szűcs Bálint, az RSM Hungary adótanácsadó partnere, a Szűcs és Társai Ügyvédi Társulás vezetője.

Ez a magyar kkv elárulja, mi kell a sikeres működéshez

2018. február. 12. 18:58
Ma egy cég hosszú távú sikeréhez a munkavállalók szakértelme és lojalitása, a partnerekkel való jó kapcsolat és a legmodernebb technológia alkalmazása kell – vallja a hazai fémfeldolgozásban meghatározó szerepet betöltő Ferzol Lemezmegmunkáló Kft., amely példaértékű hosszú távú stratégiájának elismerésére K&H családi vállalatok kiválósági díjat kapott.

Nehezen adják tovább a stafétát a családi vállalkozások vezetői

2018. április. 04. 15:01
A családi vállalkozások tulajdonosainak mindössze 18 százaléka gondolkodik a cégeladáson a vállalatnál történő generációváltás formájaként. A legtöbben családtagnak adnák át a vezetést, és amennyiben végül mégis külső vezetőt kell megbízni, a teljes körű ügyvezetést mindössze a tulajdonosok 22 százaléka adná át kívülről jött szakembernek.

Egymilliárd forint jut idén a külhoni családi vállalkozások támogatására

2017. március. 22. 13:30
Idén 230 millió forinttal folytatódik a fiatal magyar vállalkozók támogatása, a családi vállalkozások támogatására pedig 600 millió forint jut, további 170 millióból pedig a kísérőprogramok valósulhatnak meg.

Győrújbaráti családi vállalkozás lett a European Business Awards magyar közönségdíjasa

2017. március. 10. 15:16
A European Business Awards (EBA) magyar nemzeti bajnokai közül a győrújbaráti Julius-Globe Kft. nyerte el a hazai közönségdíjat. A fémipari területen működő családi vállalkozás az európai közönségdíjért is versenyben maradt a szavazás április végi lezárásáig.

Lévai Gábor: Legyünk jófejek a munkatársakkal és a környezetünkkel!

2017. május. 05. 11:01
Idén a B Corp mozgalommal kívánunk nyitni a kkv-k és a családi vállalkozások felé – mondta Lévai Gábor, a Civil Support alapítója és ügyvezetője a KamaraOnline-nak adott interjúban.

3,7 milliárd forintos beruházást indít a Diehl Aircabin Nyírbátorban

2017. június. 23. 17:45
Mintegy 3,7 milliárd forint értékű beruházással bővíti kapacitását a Diehl Aircabin Hungary német légi ipari beszállító vállalat Nyírbátorban, amelyhez a magyar kormány 1,38 milliárd forint támogatást biztosít - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3