Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

18 találat a(z) "Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány" cimkére.

Tanulmányi körutat nyertek a BVK startup versenyének nyertesei

2018. március. 20. 08:01
Kihirdették a győzteseket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány V4 EYES 2.0 nemzetközi startup versenyében. A szakértői zsűri a varsói, prágai, kassai és budapesti elődöntőkön túljutott startupok közül országonként egy nyertest választott ki, akik a V4 országok kiemelkedő startup rendezvényein vehetnek részt.

BVK BGE együttműködési megállapodás: fókuszban a vállalkozási kedv fokozása

2018. március. 08. 10:29
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2018. március 7-én a BGE Berzsenyi Campusán, annak érdekében, hogy erőforrásaikat közösen felhasználva segítsék a fiatalok vállalkozóvá válását, a hazai vállalkozói kultúra fejlesztését, továbbá a jól működő kétoldalú szakmai kapcsolatok kialakítását a felsőoktatási intézmények és az üzleti szféra között.

Innovatív vállalkozásokra vadásznak a V4 országok

2018. május. 16. 13:30
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) V4 EYES 2.0 versenyének nyertes startupjai Katowicében, a European Economy Congress kísérőrendezvényén, az Európai Startup Napokon (European Startup Days) mutatkoztak be május 15-16-án.

Első külföldiként magyar vállalkozás jutott be a német startupverseny döntőjébe

2018. június. 28. 15:58
Első külföldiként jutott be a német Rheinland Pitch startupverseny döntőjébe a budapesti Pozi Technologies. A gyártáslogisztikai rendszert fejlesztő startup innovációja óriási érdeklődést váltott ki a német szakmai közönségből.

Portugáliában mutatkoznak be a 7. Be Smart startup verseny győztesei

2018. február. 08. 16:31
A Be Smart! Hungarian Startup Event in Lissabon rendezvényen vehetnek részt február 14-16. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 7. Be Smart startup versenyén elektromobilitás, illetve smart city témában nyertes startupok. A szervezők hat kiemelkedő vállalkozásnak biztosítanak lehetőséget a portugáliai bemutatkozáshoz és kapcsolatépítéshez.

A női vállalkozók fontos szerepet játszanak a főváros gazdaságának fellendülésében

2017. március. 08. 09:02
„A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) elnyerte az EU Business Innovation Centre címet, ezáltal a Főváros pozíciója erősödött az európai innovációs és startup ökoszisztémában” - jelentette be Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke az Innovatív vállalkozónők, női vezetők Budapesten címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumon.

Innovatív vállalkozó nők, női vezetők Budapesten

2017. március. 02. 16:31
Innovatív vállalkozó nők, női vezetők címmel rendez konferenciát Budapesten március 7-én a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.

Magyar startup szolgáltatásával olcsóbban utazhatnak már a dortmundiak is

2017. június. 22. 19:04
A BeeRides, a közép-európai régió első repülőtéri közösségi autómegosztója a Budapesti Liszt Ferenc repülőtér után 2017. június 21-én elindította szolgáltatását a dortmundi repülőtéren is.

„Célozd meg a német piacot és mutatkozz be a think.BDPST-en!”

2017. január. 05. 11:02
Immár ötödik alkalommal rendezik meg a BE SMART startup verseny. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány ezúttal a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschland-dal együttműködve hirdeti meg a versenyt.

Szalai Piroska: „Legyen Budapest az ötletek városa!”

2017. február. 06. 20:07
Az innováció jegyében zajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum és az Újbudai Üzleti Klub közös rendezvénye 2017. február 6-án. A szervezők, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Újbuda Önkormányzata, célja a budapesti kkv-k számára elérhető lehetőségek és kedvezmények bemutatása volt.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2