Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

97 találat a(z) "Budapesti Békéltető Testület" cimkére.

Mit tehet az a fogyasztó, akinél az áramszünet kárt okozott?

2018. január. 11. 19:30
Üzemzavar miatti áramszünetnél igazolnia kell a szolgáltatónak, hogy nem lépte túl a feszültség rögzített mértékét, és azt is, hogy a tönkrement háztartási készülék nem volt megfelelően biztosítva a túlfeszültség ellen. Máskülönben meg kell térítenie a fogyasztónak okozott és igazolt kárt – mondta ki jogerős ítéletében a Fővárosi Ítélőtábla abban a perben, amelyet még korábban az ELMŰ Hálózati Kft. indított a Budapesti Békéltető Testület ellen.

Egyre több a panasz az interneten vásárolt műszaki cikkekre

2017. szeptember. 21. 18:01
Év eleje óta egyre több panasz érkezik a Budapesti Békéltető Testülethez az interneten vásárolt műszaki cikkekre. Bár ezek tartós fogyasztási cikknek minősülnek, ha a vételáruk meghaladja a 10 ezer forintot, mégis nem sokkal az átvétel után elromlanak, és a kötelező egyéves jótállás ellenére a cégek elutasítják a fogyasztókat, amikor ingyenes javítást vagy cserét szeretnének.

Lakásfelújítás: 600 forintos alkatrész egy óra alatt 40 ezer forintért?

2017. szeptember. 13. 11:02
Nyár végén, az ősz kezdetén még mindig sokan fognak lakásfelújításba, azonban a Budapesti Békéltető Testület tapasztalatai szerint a fogyasztók nem mindig körültekintőek.

Közszolgáltatások igénybevétele: ezekre figyel a tudatos fogyasztó

2017. október. 24. 19:15
A villamosenergia-, a földgáz-, a víziközmű-, a távhő-, a kéményseprő-ipari, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevétele során követendő tudatos fogyasztói magatartás alapelemeit a Budapesti Békéltető Testület foglalta össze.

Mire figyeljünk, ha autópálya-matricát vásárolunk?

2017. november. 17. 09:33
A legfontosabbakat a Budapesti Békéltető Testület jó szakértői foglalták össze.

Hatmillió forintot spórolt meg az online vitarendezés

2017. november. 03. 18:07
A Budapesti Békéltető Testület több mint hatmillió forint értékben érvényesítette ingyen és gyorsan az online vásárló fogyasztók jogait 2017-ben – közölte a testület pénteken.

Utazás-rémálmok: elmaradt programok, kifogásolható szálláshelyek, vitás ügyek

2017. március. 31. 17:45
A Budapesti Békéltető Testület sorra vette az utazások során leggyakrabban felmerülő fogyasztóvédelmi problémákat, és jó tanácsokkal szolgál a fogyasztóknak és a vállalkozások számára.

Egyezséggel zárult az ügyek túlnyomó többsége a budapesti békéltetőknél

2017. március. 13. 17:01
A Budapesti Békéltető Testülettől (BBT) tavaly több mint ötezren kértek segítséget, a lezárt ügyek több mint 70 százaléka megegyezéssel végződött, a fogyasztók és a vállalkozók jelentős része elégedetten távozott.

Alávetési nyilatkozatot tett a Media Markt a Budapesti Békéltető Testület előtt

2017. május. 04. 17:01
A Media Markt Kft. a Budapesti Békéltető Testület előtt alávetési nyilatkozatot tett, amely szerint a vállalkozás üzletei alávetik magukat a testület döntésének.

Mire figyeljünk egy fürdőszolgáltatás igénybevételekor?

2017. június. 22. 11:46
A budapesti és a vidéki fürdők is változatos programokkal várják látogatóikat a nyári idő beköszöntével, így a szezonban még többen választják a kikapcsolódás ezen formáját. Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségek elkerülése végett azonban nem árt körültekintően tájékozódni a fürdők szolgáltatásainak igénybevétele előtt.

összesen: 97 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10