Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

17 találat a(z) "bróker" cimkére.

Hatékonyabban védi a felügyelet a befektetők érdekeit

2017. január. 12. 09:31
A tagállami pénzügyi felügyeleti szervek, így Magyarországon a jegybank, jobban odafigyelnek arra, hogy a befektetési vállalkozások az ügyfél számára legkedvezőbb feltételek mellett hajtsák végre megbízásaikat.

Panamai és Seychelle-szigeteki cégek utaztak magyar ügyfelek pénzére

2017. január. 10. 10:15
Összesen közel 300 millió forint bírságot szabott ki az IDW Consulting, a Goldstein Brokers és a Goldstein Equitas társaságokra az MNB, mert a cégek engedély nélkül gyűjtötték és forgatták magyarországi ügyfelek pénzét.

Vizsgálat indult egy brókercég túl rámenős ügynökei miatt

2017. február. 16. 15:31
A fogyasztói panaszok alapján agresszív, félrevezető értékesítési gyakorlattal igyekszik ügyfeleket szerezni egy ciprusi brókercégnek az Invest and Trade Kft. Az MNB vizsgálatot indított annak tisztázására, hogy betartja-e a társaság jogszabályi előírásokat.

Engedély nélküli ügynököt tiltott le az MNB

2016. október. 26. 17:02
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta a Profit Square Business Kft.-nek, hogy bármely, a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzen anélkül, hogy arra jogosult lenne. A jegybank piacfelügyeleti eljárást folytat a társaságnál.

Illegálisan dolgozó ügynökre csapott le a felügyelet

2016. október. 17. 14:01
Az MNB gyanúja szerint engedély nélkül szervez be ügyfeleket, végez függő ügynöki tevékenységet a Pannon Equity Kft. A felügyelet megtiltotta a cégnek a további ügyfélszerzést és vizsgálatot indított a társasággal szemben.

Felfüggesztették egy befektetési szolgáltató engedélyét

2016. október. 12. 12:01
A ciprusi értékpapír-felügyelet felfüggesztette az eddig magyarországi ügyfeleket is gyűjtő Best Choice FBC Ltd befektetési szolgáltatásra vonatkozó engedélyét. A társaság így nálunk sem folytathat befektetési szolgáltatási tevékenységet.

Brókercégnek látszó vállalkozást vizsgál a felügyelet

2016. május. 23. 15:33
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta a kiskunfélegyházi székhelyű CreditLure Kft.-nek, hogy engedély nélkül vagy bejelentés hiányában bármely, a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzen.

Átfogó vizsgálttal ellenőrzi a brókercégek nyilvántartásait felügyelet

2016. május. 10. 13:03
Az MNB új, értékpapírszámla-lekérdező alkalmazásának beindítása óta eltelt pár hónap alatt máris kilenc befektetési szolgáltató húsz ügyfele fordult a felügyelethez, mert a befektetéseikről a központi nyilvántartásban szereplő adatok nem egyeztek meg azzal, amit a brókercégek küldtek meg nekik.

Forexes cégeket bírságolt a felügyelet

2016. június. 30. 12:02
A Seychelle-szigeteken, illetve Belize-ben jegyezték be azokat a cégeket, amelyek mindenféle engedély nélkül nyújtottak befektetői szolgáltatásokat magyar ügyfeleknek. Az MNB összesen csaknem kétszázmillió forintra bírságolta a vállalkozásokat.

Brókercégnél tárt fel szabálytalanságokat a felügyelet

2016. június. 23. 16:30
Összesen 70 millió forint bírságot szabott ki az MNB az Equilorra, a brókercégnél feltárt szabálytalanságok miatt. Az ügyfeleket nem érte kár.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2