Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

27 találat a(z) "bróker" cimkére.

Engedély nélkül toborozhat ügyfeleket az Albaland és a Pink Rocks

2017. szeptember. 29. 19:28
Az MNB megtiltotta az Albaland Kft.-nek, a belize-i Pink Rocks Groupnak és a két cégben tulajdonos W. Attilának, hogy magyarországi befektetőktől anélkül gyűjtsenek megtakarításokat, hogy arra a jegybanktól engedélyük lenne.

Összevonja befektetési szolgáltatásait az Erste

2017. szeptember. 14. 18:31
Az Erste-csoport egy üzletágba vonja össze befektetési szolgáltatásait. A pénz-, tőkepiacok és vagyonkezelés üzletág szeptembertől már működik, bár a folyamat jogi része csak 2019-ben zárulhat.

Engedély nélkül gyűjti és forgatja a befektetők pénzét az Y-Gen

2017. március. 30. 11:45
Engedély nélkül toboroz befektetőket és gyűjt megtakarításokat az Y-Gen Financial Kft. Az MNB eljárást indított a céggel szemben, helyszíni ellenőrzést tartott a társaság székhelyén, és feljelentette a vállalkozást az illetékes nyomozó hatóságnál.

Engedély nélkül toboroznak magyar ügyfeleket a Questrának

2017. március. 20. 13:31
Az MNB azonnali hatállyal megtiltotta az Atlantic Global Asset Managementa társaság számára, hogy a Questra cégcsoport, vagy bárki más megbízásából befektetéseket gyűjtsön magyarországi ügyfelektől. A jegybank eljárást indított az engedély nélkül tevékenykedő cég ellen, és feljelentést tett az ügyben.

Jogsértő közvetítői gyakorlata miatt büntették az egykori Brokernetet

2017. május. 18. 15:31
Nem tetszik az MNB az a gyakorlat, ahogyan a Quantis (korábbi nevén Brokernet) rábeszéli ügyfeleit meglévő életbiztosításuk felmondására és új szerződés megkötésére, és az sem, ahogy az ezzel kapcsolatos panaszokat kezeli a társaság. A jegybank mindezek miatt 52,5 millió forint bírságot szabott ki és a jogszabályok betartására szólította fel a Quantist.

Vége a Strategonnak, el kell számolnia ügyfeleivel a brókercégnek

2017. május. 12. 11:45
Az MNB részlegesen felfüggesztette a Strategon Értékpapír Zrt. tevékenységét. A felfüggesztés addig tart, amíg a szolgáltató el nem számol ügyfeivel, vagy azokat át nem adja más befektetési vállalkozásnak. Amint valamelyik teljesül, a jegybank visszavonja a Strategon tevékenységi engedélyét.

Engedély nélkül forgatta magyar ügyfelek pénzét egy külföldi FX-cég

2017. május. 11. 13:16
Az MNB engedély nélkül végzett befektetési szolgáltatási tevékenység és bejelentés hiányában végzett közvetítői tevékenység miatt 80 millió forintra bírságolta a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett Pro Trade FX Inc.-t, és megtiltotta, hogy engedély vagy bejelentés hiányában befektetési szolgáltatási, illetve függő ügynöki tevékenységet végezzen.

Hatékonyabban védi a felügyelet a befektetők érdekeit

2017. január. 12. 09:31
A tagállami pénzügyi felügyeleti szervek, így Magyarországon a jegybank, jobban odafigyelnek arra, hogy a befektetési vállalkozások az ügyfél számára legkedvezőbb feltételek mellett hajtsák végre megbízásaikat.

Panamai és Seychelle-szigeteki cégek utaztak magyar ügyfelek pénzére

2017. január. 10. 10:15
Összesen közel 300 millió forint bírságot szabott ki az IDW Consulting, a Goldstein Brokers és a Goldstein Equitas társaságokra az MNB, mert a cégek engedély nélkül gyűjtötték és forgatták magyarországi ügyfelek pénzét.

Vizsgálat indult egy brókercég túl rámenős ügynökei miatt

2017. február. 16. 15:31
A fogyasztói panaszok alapján agresszív, félrevezető értékesítési gyakorlattal igyekszik ügyfeleket szerezni egy ciprusi brókercégnek az Invest and Trade Kft. Az MNB vizsgálatot indított annak tisztázására, hogy betartja-e a társaság jogszabályi előírásokat.

összesen: 27 db | 10 db/oldal

1 2 3