Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

150 találat a(z) "brexit" cimkére.

Magyar-Brit Üzleti Tanács segíti a vállalkozásokat

2016. szeptember. 29. 13:27
A stabil gazdasági környezet, a kiegyensúlyozott törvényi szabályozás és a jelentős felvevőpiac miatt az Egyesült Királyság rendkívül vonzó a magyar vállalkozások számára – hangzott el a BKIK Magyar-Brit Üzleti Fórumán, amelyen Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette, hogy egy új szervezet, a Magyar-Brit Üzleti Tanács is segíti a két ország cégeit a másik állam piacán.

London továbbra is támogatja Ankara uniós csatlakozását

2016. szeptember. 27. 09:00
London továbbra is támogatja Törökország európai uniós csatlakozását, annak ellenére, hogy maga az Egyesült Királyság kilép a közösségből - mondta Boris Johnson brit külügyminiszter törökországi látogatása során hétfőn Ankarában.

Minimális előnnyel még London a világ vezető pénzügyi központja

2016. szeptember. 26. 18:01
Továbbra is London a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központja, de már csak minimális előnnyel vezeti a globális ranglistát New York előtt.

Nagy-Britannia magabiztos, erős és bizalomra méltó partner marad

2016. szeptember. 21. 09:00
Theresa May brit kormányfő azt ígérte az ENSZ-közgyűlés ülésén kedden elmondott beszédében, hogy országa továbbra is magabiztos, erős és bizalomra méltó partner lesz a nemzetközi politikában.

Fico: az EU megkeseríti Nagy-Britannia életét

2016. szeptember. 19. 12:00
Az Európai Unió nagyon fájdalmassá teszi London számára a Brexitet, vagyis a távozást az EU-ból, és gondja lesz arra is, hogy Nagy-Britannia rosszabbul éljen az unión kívül - mondta a szlovák miniszterelnök a Financial Timesnak.

Brexit: Szövetségest lát a londoni City Magyarországban

2016. szeptember. 14. 12:00
Magyarország és a visegrádi négyek többi országa (Csehország, Lengyelország és Szlovákia) olyan megoldást támogat az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépéséről folytatandó tárgyalásokon, amely mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel jár - jelentette ki Budapesten Jeremy Browne, a londoni City Európai Unióval kapcsolatot tartó képviselője.

Tusk: nem lesznek előtárgyalások a Brexitről

2016. szeptember. 05. 09:00
Az Európai Unió lassan eléri azt a pontot, amelyen túl már nem tud újabb menekülteket befogadni – jelentette ki vasárnap Hangcsouban az Európai Tanács elnöke.

May kételkedik a pontrendszer hatékonyságában

2016. szeptember. 05. 08:00
Theresa May szerint nem biztos, hogy a különböző kritériumok alapján összeállított pontozásos elbírálási rendszer lenne a legjobb megoldás a más EU-tagállamokból Nagy-Britanniába irányuló bevándorlás szabályozására. A brit miniszterelnök ezzel saját külügyminiszterének egyik fő népszavazási ígéretét kérdőjelezte meg.

Már az EU 2017-es költségvetését is befolyásolja a Brexit

2016. október. 24. 18:29
Máris látszik a brit EU-tagságról szóló népszavazás eredményének negatív hatása az EU 2017-es költségvetésén, de az Európai Parlament dolgozik azon, hogy megfelelően kezelje az új helyzetet – mondta Jens Geier (szocialista, német; képünön) parlamenti témafelelős.

Évi 66 milliárd fontba is kerülhet a hard Brexit

2016. október. 11. 14:31
Kiszivárogtatott kormányzati becslések szerint évente akár 66 milliárd font (23 ezer milliárd forint) adókiesést is okozhat a brit államháztartásnak a hard Brexit, vagyis ha Nagy-Britannia nemcsak az Európai Unióból, hanem annak egységes belső piacáról is kivonulna.

összesen: 150 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12