Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

150 találat a(z) "brexit" cimkére.

A királynő szabad útjára engedte a Brexitet

2017. március. 16. 15:02
Törvényerőre emelkedett csütörtökön az a felhatalmazás, amelyet a héten a londoni parlament adott a brit kormánynak a brit EU-tagság megszűnéséhez vezető folyamat elindítására.

„Az Egyesült Királyságban letelepedett uniós polgárok megérdemlik, hogy tudják, hogyan változnak a jogaik”

2017. március. 03. 08:15
A brit kormány ezidáig visszautasította, hogy garantálja az uniós polgárok jogait, az Európai Parlament képviselői szerint azonban ez kötelessége.

A Nagy-Britanniában élő magyarokért is aggódik a Lordok Háza

2017. március. 02. 10:01
A Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogainak garantálására szólította fel a Lordok Háza a brit kormányt. A brit törvényhozás felső kamarájának szerda este hozott többségi döntése vereséggel ér fel a kormány számára.

London nem köthet bármilyen áron megállapodást az EU-val

2017. május. 30. 08:01
Theresa May brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről kezdődő tárgyalások célja nem lehet az, hogy London "bármilyen áron" megállapodásra jusson az Európai Unióval.

Brüsszelben költözhet össze a teljes Európai Parlament

2017. május. 12. 08:31
Egy friss javaslat értelmében Strasbourgba helyeznék át a jelenleg Londonban működő, de az Egyesült Királyság uniós kilépése miatt költözni kényszerülő Európai Gyógyszerügynökséget (EMA), cserébe viszont egy helyszínen, Brüsszelben vonnák össze az Európai Parlament (EP) munkáját.

Londonból a kontinensre költözteti európai központját a JP Morgan

2017. május. 04. 08:31
Több száz állást készül Londonból az Európai Unió (EU) más pénzügyi központjaiba telepíteni a JP Morgan még a brit EU-tagság megszűnése előtt.

Az Európai Bizottság javaslatot tett a Brexit-tárgyalások megindítására

2017. május. 03. 15:31
Javaslatot tett az Európai Bizottság az Egyesült Királyság uniós kiválásáról szóló tárgyalások megindítására, és egyúttal közzétette az egyeztetésekre vonatkozó irányelveit.

Jó hír a Londonban dolgozó magyaroknak

2017. május. 01. 08:01
Theresa May brit miniszterelnök szerint London ragaszkodik ahhoz, hogy a más európai uniós tagországok Nagy-Britanniában élő állampolgárait illető jogosultságok garantálásáról viszonossági alapon szülessen megállapodás.

A diplomás külföldi munkavállalók fele még a Brexit előtt elhagyná az Egyesült Királyságot

2017. június. 27. 18:54
A nagyvállalatok magasan képzett külföldi dolgozóinak 56 százaléka még az EU-ból való kilépés előtt elhagyná az Egyesült Királyságot – derül ki a Baker McKenzie 250, diplomás, az Egyesült Királyságban dolgozó, de azon kívüli uniós állampolgár munkavállaló megkérdezésén alapuló kutatásából.

Az elnök a Brexit megállításáról álmodozik

2017. június. 22. 17:45
Elméletileg még visszafordítható lehet az Egyesült Királyság kiválási folyamata az Európai Unióból, annak ellenére, hogy a héten megkezdődtek a kilépési tárgyalások - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtökön Brüsszelben.

összesen: 150 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11