Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

150 találat a(z) "brexit" cimkére.

Biztosan nem lesz megállapodás nélküli Brexit

2019. március. 14. 09:50
Elutasította szerdán a londoni alsóház annak a lehetőségét, hogy az Egyesült Királyság bármikor, bármilyen körülmények között a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodás nélkül lépjen ki az Európai Unióból.

Megállapodás nélküli Brexit esetén is vámmentes maradna a brit import jelentős része

2019. március. 13. 11:19
A brit kormány szerdai bejelentése szerint a brit importérték csaknem 90 százaléka akkor is vámmentes lesz, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.

Az online vásárlások költsége is nő a Brexit miatt

2019. február. 22. 09:01
Komoly meglepetéseket hozhat a Brexit azok számára, akik az Egyesült Királyságból rendelnek terméket az interneten keresztül, mivel jelentősen nőhetnek a költségek és az adminisztratív tennivalók is.

Minirecessziót is okozhat jövőre a Brexit

2018. szeptember. 11. 09:00
Londoni makrogazdasági elemzők szerint a brit EU-tagság megszűnése előtt valószínűsíthető vállalati készletfelhalmozás az idei év vége felé érezhetően élénkítheti a brit gazdaságot, a folyamat várható visszafordulásának aktivitási hatásai azonban jövőre jelentős eséllyel kisebb recessziót okozhatnak Nagy-Britanniában.

A foci-vb beizzította a brit gazdaságot, de a kereskedelmi kamarák aggódnak

2018. november. 09. 17:01
Két éve nem mért ütemre gyorsult a brit gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben. A fő hajtóerőt a meleg nyári időjárással és a labdarúgó-világbajnoksággal összefüggő fogyasztási többlet jelentette. Ennek ellenére az elemzői közösség változatlanul borúlátóan ítéli meg a további növekedési kilátásokat.

Jön az uniós digitális adó?

2018. március. 17. 09:05
Ambiciózus hosszú távú költségvetés, átláthatóbb nemzetközi csomagküldés, az acélgyártók és az újságírók védelme, a Brexit, az igazságosabb társasági adó, az Europass, az Isztambuli Egyezmény és a szíriai helyzet egyezmény is napirenden volt a héten az Európai Parlamentben.

Brexit: nyilvános az Egyesült Királyság kilépéséről rendelkező megállapodás tervezete

2018. március. 01. 11:32
Az Európai Bizottság közzétette az Európai Unió és az Egyesült Királyság között az Egyesült Királyság kilépéséről megkötendő megállapodás tervezetét.

Skócia legújabb válasza a Brexitre

2018. május. 28. 16:59
Skócia nem akarja elhagyni az Európai Unió egységes belső piacát és a vámuniót az Egyesült Királyság tervezett kilépését követően – mondta Nicola Sturgeon skót miniszterelnök hétfőn Brüsszelben.

London megőrizné az EU-val kiépült gazdasági kapcsolatokat

2018. június. 22. 08:59
A brit pénzügyminiszter szerint Nagy-Britanniának olyan új viszonyrendszert kell kialakítania az Európai Unóval, amely lehetővé teszi az elmúlt évtizedek alatt aprólékos munkával kiépített üzleti kapcsolatok megőrzését a brit EU-tagság megszűnése után is.

Wales bukhatja a legnagyobbat a Brexiten

2018. július. 26. 15:25
Wales lehet a pénzügyi szolgáltatási szektor számára kedvezőtlen Brexit-megállapodás legnagyobb vesztese az Egyesült Királyságban egy csütörtökön közzétett elemzés szerint.

összesen: 150 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11