Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

147 találat a(z) "brexit" cimkére.

Minirecessziót is okozhat jövőre a Brexit

2018. szeptember. 11. 09:00
Londoni makrogazdasági elemzők szerint a brit EU-tagság megszűnése előtt valószínűsíthető vállalati készletfelhalmozás az idei év vége felé érezhetően élénkítheti a brit gazdaságot, a folyamat várható visszafordulásának aktivitási hatásai azonban jövőre jelentős eséllyel kisebb recessziót okozhatnak Nagy-Britanniában.

A foci-vb beizzította a brit gazdaságot, de a kereskedelmi kamarák aggódnak

2018. november. 09. 17:01
Két éve nem mért ütemre gyorsult a brit gazdaság növekedése az idei harmadik negyedévben. A fő hajtóerőt a meleg nyári időjárással és a labdarúgó-világbajnoksággal összefüggő fogyasztási többlet jelentette. Ennek ellenére az elemzői közösség változatlanul borúlátóan ítéli meg a további növekedési kilátásokat.

Jön az uniós digitális adó?

2018. március. 17. 09:05
Ambiciózus hosszú távú költségvetés, átláthatóbb nemzetközi csomagküldés, az acélgyártók és az újságírók védelme, a Brexit, az igazságosabb társasági adó, az Europass, az Isztambuli Egyezmény és a szíriai helyzet egyezmény is napirenden volt a héten az Európai Parlamentben.

Brexit: nyilvános az Egyesült Királyság kilépéséről rendelkező megállapodás tervezete

2018. március. 01. 11:32
Az Európai Bizottság közzétette az Európai Unió és az Egyesült Királyság között az Egyesült Királyság kilépéséről megkötendő megállapodás tervezetét.

Skócia legújabb válasza a Brexitre

2018. május. 28. 16:59
Skócia nem akarja elhagyni az Európai Unió egységes belső piacát és a vámuniót az Egyesült Királyság tervezett kilépését követően – mondta Nicola Sturgeon skót miniszterelnök hétfőn Brüsszelben.

London megőrizné az EU-val kiépült gazdasági kapcsolatokat

2018. június. 22. 08:59
A brit pénzügyminiszter szerint Nagy-Britanniának olyan új viszonyrendszert kell kialakítania az Európai Unóval, amely lehetővé teszi az elmúlt évtizedek alatt aprólékos munkával kiépített üzleti kapcsolatok megőrzését a brit EU-tagság megszűnése után is.

Wales bukhatja a legnagyobbat a Brexiten

2018. július. 26. 15:25
Wales lehet a pénzügyi szolgáltatási szektor számára kedvezőtlen Brexit-megállapodás legnagyobb vesztese az Egyesült Királyságban egy csütörtökön közzétett elemzés szerint.

A megállapodás nélküli kilépés veszélyeire figyelmeztet a brit külügyminiszter

2018. július. 23. 19:00
Nagyon is valós annak a kockázata, hogy az Egyesült Királyság véletlenül megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból - figyelmeztetett hétfőn Berlinben Jeremy Hunt új brit külügyminiszter.

Major: nincs olyan megállapodás, amely pótolná az EU-tagság előnyeit

2018. július. 22. 13:30
John Major volt kormányfő szerint a brit kormány nem tud olyan megállapodást kötni az Európai Unióval a kilépés megszűnésének feltételrendszeréről, amely pótolhatná a brit EU-tagság előnyeit.

Boris Johnson: még van idő megmenteni a Brexitet

2018. július. 19. 10:00
Boris Johnson volt brit külügyminiszter szerint még van idő a Brexit megmentésére, de erre a brit kormány által minap kidolgozott stratégia nem alkalmas.

összesen: 147 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11