Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "borturizmus" cimkére.

Turisztikai arculattervezésre írt ki pályázatot Budafok-Tétény önkormányzata

2018. július. 23. 09:01
Budafok-Tétény önkormányzata ötletpályázatot hirdet a XXII. kerület mint bornegyed arculatának megalkotására, népszerűsítésére, a pályázatokat augusztus 20-ig lehet beadni.

A hónap közepéig tart a boros kincsvadászat

2017. október. 05. 19:15
Október 15-ig több balatoni pincében is ingyen lehet borokat kóstolni. Balatoni látványosságoknál, szobrok talapzatán, kilátók lábánál és múzeumok bejáratánál pedig borkülönlegességeket érő vouchereket rejtettek el.

Dunai Bernadett: Fontos, hogy összefogjanak a mátrai borászok

2017. június. 28. 09:30
Idén a szüret gépesítésére fókuszál a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok – mondja Dunai Bernadett a KamaraOnline-nak. A borászat társtulajdonosa annak örül a legjobban, amikor a magyar fogyasztók elégedettek, de úgy látja, hogy a lengyel, a cseh és a skandináv piac is tartogathat számukra lehetőséget.

Sánta Zoltán: Egyetlen nagyobb kínai város lenyelné a furmint termésünket

2017. június. 26. 09:31
A borkóstolás egyre inkább társadalmi eseménnyé vált, amihez nem árt a tudás – mondja Sánta Zoltán. A Borkollégium vezető tanára, borakadémikus szerint a fiatal magyar borászoknak modernebbek az ismereteik, másként látják a lehetőségeket.

Közös rendezvénysorozatot indít az MTÜ és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa

2017. június. 13. 12:01
Közös szakmai rendezvénysorozatot indít a hat borrégióban a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa - közölte az MTÜ kedden.

Várszegi Viktor: Október elején már kóstolhatjuk az idei Csabagyöngyét

2017. július. 19. 09:29
Új borászati üzem, panzió étteremmel, borbolt, borbár. Ezeket a terveket mind a közeli években kívánja megvalósítani Várszegi Viktor. A család nevét viselő pincészet társtulajdonosa a dél-balatoni borvidék helyzetéről is beszélt a KamaraOnline-nak.

Tokaji Ősz: a bor és gasztronómia hétvégéje Tokaj-Hegyalján

2016. szeptember. 22. 09:31
A bor és a gasztronómia dominál ezen a hétvégén a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék két meghatározó településén, Tokajban és Tállyán, a programokat egyebek mellett színházi előadások, koncertek, hangversenyek fűszerezik.

Magyar vállalkozás a borturizmus legjobbjai között

2016. május. 03. 16:55
A rangos nemzetközi Drinks Business Award szakmai díjra jelölték a Tasting Table Budapestet. A független kóstolópince és borszaküzlet „A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért” került fel a szűkített listára.

Etyeken csapnak össze a borászok és a parlamenti képviselők

2016. június. 03. 17:02
Hétvégén rendezik az idei Nyári Etyeki Pikniket. Az eseményt most tartják meg tizenötödik alkalommal. Szombaton a borászok focicsapata megmérkőzik a parlamenti válogatottal.

Új mobilalkalmazás készült borturistáknak

2016. augusztus. 04. 15:00
A Kóstolom nevű okostelefonos applikációval egy gombnyomásra elérhetők a legfontosabb tudnivalók Magyarország 22 borvidékének borairól, borászatairól, vendéglátó- és szálláshelyeiről.