Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "borkereskedelem" cimkére.

Három emberöltő óta nem volt ilyen rossz évük a bortermelőknek

2017. október. 24. 18:29
A nyugat-európai termőterületeket sújtó rossz időjárás miatt az idén várhatóan 8 százalékkal, több évtizedes mélypontra zuhan a világ bortermelése.

Top Gold elismerést kapott a Koch borászat a düsseldorfi bormustrán

2017. március. 20. 09:01
A Koch borászat a PAR Wine Award International verseny Top Gold elismerése mellett két arany- és egy ezüstmedált is kapott a Düsseldorfban tartott nemzetközi bormustrán.

Tíz kategóriában adták át idén a VinCE Awards-díjakat

2017. március. 17. 14:47
Tíz kategóriában ismerték el a magyarországi borvilág kimagasló teljesítményeit a VinCE magazin által két éve alapított VinCE Awards-díjjal, amelyet pénteken adtak át a 8. VinCE Budapest Wine Show szakmai nyitónapján.

Budapesti borkóstolón is bemutatkozik a Magna Mátra

2017. március. 17. 11:43
A Mátrai borvidék önálló karakterének céljával alapította meg nyolc mátrai borászat a Magna Mátra szakmai szervezetet, amely március 20-án a Pesti Vigadóban közös kóstolón is bemutatkozik.

Kathona Krisztián: A Sziget Fehérrel is készül a Borháló a fesztiválszezonra

2017. június. 08. 09:29
Több területen erősödik a Borháló, amely évekkel ezelőtt a borforgalmazás és -marketing új útjára lépett. Kathona Krisztián cégalapító-társtulajdonos a KamaraOnline-nak arról is beszélt, hogy mennyire fontos a vásárlók véleménye, és miért tartanak a franchise partnereiknek rendszeres továbbképzéseket.

Tízből négy hazai borászat veszteséget termelt tavaly

2017. július. 26. 12:30
Tavaly a magyar borászatok összesített árbevétele csökkent valamelyest, de a cégek száma is kevesebb lett, így az átlagbevétel nőtt, és kevesebb lett a veszteséges vállalkozás.

Mészáros Pál lett az Év Bortermelője

2017. február. 06. 08:45
Mészáros Pál borász lett a 2016-os Év Bortermelője Magyarországon. Az idei győztes borászcsaládban született, felmenői közül mindenki szőlővel, borral foglalkozott, első szőlőjét 1974-ben telepítette.

Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség 2017-es díjazottjait

2017. december. 13. 10:14
A somlói Kreinbacher Birtok, a Heinemann Testvérek Kft., az encsi Anyukám mondta étterem, Bányai Gábor Botond borszakíró, valamint Földesi Gyula oktató nyerte el a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz) idei Par Excellence díjait.

Magyar borokat népszerűsít és értékesít külföldön a Tesco

2017. december. 08. 10:58
Kormányzati, kereskedelmi és termelői közreműködéssel népszerűsít és értékesít magyar borokat a Tesco Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban, majd a jövő év tavaszától az Egyesült Királyságban is.

Visszahívták a forgalomból a Sauska pincészet több termékét

2017. december. 06. 10:14
Vizsgálatot indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Sauska pincészet villányi üzemében, amelynek lefolytatásáig elrendelték egyes termékek zárolását és forgalomból történő visszahívását. A borászat közölte: a visszahívás a borok fogyaszthatóságával nincs összefüggésben.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2