Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "Borháló" cimkére.

Jól fogytak a Dubicz-borok a nyári fesztiválokon

2018. szeptember. 26. 17:00
Jelentős sikert könyvelhet el a Mátrai borvidéket képviselő Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: a nyári fesztiválok borfogyasztása 20 százalékkal nőtt a tavalyi évhez képest. A borászat Sziget Red bora a VinCE Magazin nagy nyári vörösbor tesztjén is remekül szerepelt.

Dubicz-borokkal kínálja a Borháló idén a fesztiválozókat

2018. június. 01. 14:30
Az öt nagy nyári Sziget-fesztivál – a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál – rendezvényein a vendéglátó egységek kizárólagos borbeszállítója 2018-ban is a Borháló Borkereskedés.

Pécsről jön az idei első palackozott újbor

2018. augusztus. 27. 18:02
Idén is a pécsi Lisicza Borház Primőr Roséja lett a szezon első kereskedelmi forgalomba kerülő bora Magyarországon – adja hírül a Borháló Borkereskedés.

Nem kell aggódni az idei bortermés miatt?

2017. március. 01. 17:30
Korai még temetni az idei bortermést és bort, a szőlő ugyanis „téli álmot alszik”, a mínusz 20 fok körüli hőmérsékleteket is elviseli - közölte a Borháló Borkereskedés szerdán.

Borhálóval fogják a fogyasztókat a szigetes fesztiválokon

2017. június. 15. 15:44
Idén és a következő két évben is a Borháló biztosítja a borkínálatot a Sziget Kft. öt fesztiválján. A rendezvényeken tavaly harmadával nőtt a borfogyasztás a korábbi évekhez képest, és idén is hasonló mértékű bővülés a cél.

Kathona Krisztián: A Sziget Fehérrel is készül a Borháló a fesztiválszezonra

2017. június. 08. 09:29
Több területen erősödik a Borháló, amely évekkel ezelőtt a borforgalmazás és -marketing új útjára lépett. Kathona Krisztián cégalapító-társtulajdonos a KamaraOnline-nak arról is beszélt, hogy mennyire fontos a vásárlók véleménye, és miért tartanak a franchise partnereiknek rendszeres továbbképzéseket.

Borháló: Nem fenyeget veszély, hogy kiesik egy évjárat

2016. szeptember. 30. 14:15
Ritkán látszik a szüretelt szőlő mennyiségében és minőségében akkora eltérés az ország borvidékei között, mint idén. Nyugat-Dunántúlra, Sopronra, Somlóra, Észak-Balatonra, Neszmélyre többszörösen is rájárt a rúd, miközben a déli és keleti borvidékeken igen jó termés várható – gyűjtötte össze a szüreti tapasztalatokat a Borháló.

Sokan szeretik a bort, de kevés a szakértő

2016. szeptember. 26. 13:30
A bort rendszeresen vásárló fogyasztóknak is csak egy töredéke meri borbarátnak nevezni magát – derül ki a közelmúltban lebonyolított negyvenezres online felmérés, a Nagy Bor Teszt válaszaiból.

Ezzel lett aranyérmes a Borháló az Év Kereskedője versenyen

2016. október. 04. 12:30
A Decathlon, a Tesco és több más multi mellett egy magyar franchise hálózat, a Borháló Borkereskedés nyert aranyérmet a Mastercard Év Kereskedője versenyében.

Irsai Olivér a Szigeten is bizonyítani akar

2016. július. 06. 14:30
Jó borok lesznek a Szigeten és a többi nagy fesztiválon – ezt ígéri az idei beszállító, a Borháló. A két alapbor, a Kamocsay Ákos által készített Irsai Olivér és Merlot Rosé a Volton már vizsgázott: tízezer liter fogyott belőlük.