Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "Bogdány Beáta" cimkére.

Jogosulatlan úthasználat – Hogyan „menthetjük ki” magunkat?

2017. szeptember. 30. 08:15
Az autópályák, autóutak és főutak használatához kapcsolódó fizetési kötelezettségekről, valamint azok elmaradásának jogkövetkezményeiről dr. Bogdány Beáta es dr. Viktor Éva, az iLex együttműködő partnerei adnak áttekintést.

Fizetés nélküli szabadság

2017. augusztus. 04. 09:30
Milyen kötelezettség terheli a munkáltatót, ha a munkavállaló fizetés nélküli szabadságot kíván igénybe venni? Melyek azok az esetek, amikor köteles a munkáltató azt engedélyezni, és mikor dönthet róla mérlegelési jogkörében eljárva? A Vállalkozói tudástár új cikkében dr. Bogdány Beáta ügyvéd, az iLex együttműködő partnere válaszol a kérdésekre.

E-ügyvédek a (per)kapuban, avagy a paleolit kor csak az étkezésben divatos

2016. szeptember. 30. 18:43
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében dr. Viktor Éva és dr. Bogdány Beáta ügyvédek foglalják röviden össze, hogyan kezdődött a jogi digitális transzformáció és hova jutott el napjainkban.

Saját üzletrész: jelentősen változott a szabályozás az új Ptk.-ban

2016. február. 12. 17:03
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével indított cégjogi sorozat 29. részében dr. Viktor Éva és dr. Bogdány Beáta ügyvédek ismertetik egy, a gazdasági társaságok által jól ismert üzletrész-átruházási forma, a saját üzletrész megszerzésére vonatkozó új szabályokat.