Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "BME" cimkére.

Járműirányítási mérnökképzés indul a Műegyetemen

2018. február. 02. 07:58
Autonóm járműirányítási mérnök mesterszakot indít szeptemberben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közlekedésmérnöki és járműmérnöki kara.

Keresik a jövő magyar innovátorait

2018. április. 10. 19:05
Májusig lehet jelentkezni a világ egyik legnagyobb innovációs versenyének magyarországi válogatójára.

Távozna a Műegyetem gazdaságtudományi kara

2017. január. 12. 08:45
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (GTK) tanácsa szerdai ülésén nem fogadta el a szenátus előző nap meghozott döntését, amely kimondta, hogy az intézmény integritásának megőrzésére törekednek.

Duális műszaki mesterképzést indít a Műegyetem és a Siemens

2016. szeptember. 07. 15:31
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Siemens együttműködésének köszönhetően az országban először indul duális rendszerű műszaki mesterképzés.

Milliós támogatás a BME hallgatóinak a Siemenstől

2016. november. 08. 10:30
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatóinak innovatív műszaki kezdeményezései nyertek támogatást a Siemens pályázatán. A vállalat mintegy két és fél millió forinttal segíti a kiválasztott diákokat.

Okosváros alkalmazást tesztelnek Budapesten

2015. október. 26. 09:58
Okosváros alkalmazást tesztelnek Budapesten, amely során a forgalomhoz, a zajterheléshez és a levegőszennyezettséghez igazítják a közvilágítást, valamint adatokat gyűjtenek a közlekedés optimalizálásához - írja hétfői számában a Népszabadság.