Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

139 találat a(z) "BKIK" cimkére.

Levelet írtak a vendéglátósok a BKIK-nak

2018. március. 26. 09:58
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete kezdeményezi a hiányszakmává nyilvánítást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál, és ehhez támogatókat keres.

Türelmi időt kér a BKIK a vállalkozásokat fenyegető GDPR-bírságok kiszabására

2018. május. 28. 10:32
A GDPR előírások betartására vonatkozó bírságok kiszabásának elhalasztását kéri a BKIK a kormánytól. Az Európai Unió új adatvédelmi rendelete péntek hatályba lépett, az adatvédelmi hatóság már ellenőrizheti a szabályok betartását, és szigorú bírságot szabhat ki a vállalkozásokra.

Erősíti szolgáltató jellegét a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

2018. június. 01. 08:29
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a jövőben erősíti szolgáltató jellegét, a kamarai tagdíjakat és regisztrációs díjakat egyre nagyobb mértékben fogja a budapesti vállalkozásokra fordítani - mondta Csoltó Gábor, a június 1-jén hivatalba lépő BKIK-elnök a köztestület éves közgyűlését követő sajtótájékoztatón.

Tízezernél több önkéntes tagot szeretne a BKIK elnöke

2018. július. 24. 16:30
A vállalkozásoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kamarai hozzájárulás olyan törvényi alapú, nagyon szerény mértékű kötelezettség, aminek fejében a Kamara számtalan – jórészt ingyenes – szolgáltatást nyújt – mondta Csoltó Gábor, a BKIK elnöke.

A BKIK felszámolná a kivitelezői kapacitáshiányt a fővárosban

2018. július. 18. 14:15
Az építőipar egyre nagyobb és egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdaság életében. Májusban az ágazat az egy évvel korábbihoz képest 15,1 százalékkal, a tavalyi első öt hónaphoz képest 17 százalékkal, nemzetközi viszonylatban pedig a 2010-es átlaghoz képest 27,7 százalékkal növelte termelését.

Törvényességi ellenőrzést kért a Fővárosi Főügyészségtől a BKIK elnöke

2018. január. 29. 09:18
Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke a Fővárosi Főügyészséghez fordult, levélben kérte a köztestület teljes körű törvényességi ellenőrzését, miután a jogszerű működést egy kamarán belüli csoport megkérdőjelezte.

Több mint száz programmal várják az érdeklődőket világnapjukon az idegenvezetők

2018. február. 21. 14:59
Több mint százhúsz tematikus séta, buszos és hajós városnéző programok, valamint tárlatvezetések, épületbejárások és múzeumlátogatások is várják az érdeklődőket a főváros több pontján csütörtöktől vasárnapig az idegenvezetők világnapja alkalmából rendezett eseménysorozaton.

Lakást vásárol vagy felújít? – Ezekre mindenképpen figyeljen

2018. február. 02. 15:59
Miközben Magyarországon egyre inkább nő a lakásépítési kedv és az építőipar e területe felfutóban van, a fogyasztóknak és a vállalkozásoknak is egy sor fogyasztóvédelmi előírással kell tisztában lenniük és azokat betartaniuk a munkák elvégzése során.

Zsabka Zsolt: A most vállalkozóvá váló generáció mentorálása az egyik fontos feladatunk

2018. augusztus. 14. 10:00
Szeptemberben harminc budapesti nagy cégnél tárgyalok – mondja Zsabka Zsolt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának újonnan megválasztott elnöke a KamaraOnline-nak adott interjúban. A Diagramma Zrt. elnök-vezérigazgatója fontosnak tartja a fiatalítást, egy mentor program elindítását, a példamutatást és a személyes kapcsolatok erősítését a vállalkozókkal.

Zsabka Zsolt lett a BKIK ipari tagozatának új elnöke

2018. augusztus. 01. 13:31
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) ipari tagozatának küldöttgyűlése egyhangúan Zsabka Zsoltot választotta meg a tagozat új elnökévé.

összesen: 139 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11