Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

145 találat a(z) "BKIK" cimkére.

Adó-visszatérítés és kompenzációs csomag - ez a BKIK javaslata a lakásáfa-problémára

2018. október. 19. 19:47
A BKIK és az ÉVOSZ kompenzációs csomag létrehozását javasolja a kormánynak a 2019. december 31-én kivezetésre kerülő 5 százalékos lakásáfa megszűnése után, amelynek részleteit már idén nyilvánosságra kellene hozni - erről beszélt Koji László az Ipar és Kereskedelem napján a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Zsabka Zsolt: integrálnunk kell a fiatalokat a munkaerőpiacra

2018. október. 19. 19:25
A BKIK együttműködési megállapodást kötött a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karával, amelynek értelmében 17 végzős diák írja majd szakdolgozatát arról, hogyan integrálhatók a pályakezdő fiatalok a munka világába.

A taxis hiénák a turistákra fókuszálnak

2018. október. 15. 11:25
A kontár taxisokat az sem zavarja, ha tilosban állnak meg és az sem, ha nincs taxiállomás. Metál Zoltán, az Országos Taxi Szövetség elnöke leszögezi, a szolgáltatók kilencven százaléka tisztességesen dolgozik, de a szabálytalan taxisok jelentős károkat okoznak az utasoknak és a tisztességes taxisoknak egyaránt.

Egységes a BKIK álláspontja a környezetvédelmi termékdíjról

2018. október. 14. 06:58
Az idő rövidsége miatt a kisvállalkozásoknak esélyük sem volt felkészülni a 2019. januárjában bevezetendő környezetvédelmi termékdíj bevezetésére, ezért Szatmáry-Jähl Angéla, a BKIK Kereskedelmi Tagozatának elnöke úgy véli, időben mindenképpen ki kell tolni a tervezet.

Zsabka Zsolt: Minőségi teljesítményt nyújtó, vállalkozókat képviselő kamarát építünk

2018. október. 10. 10:39
Alig két hónapja választották meg az Ipari Tagozat elnökének Zsabka Zsoltot, aki hatalmas lendülettel vetette a munkába magát: egy új alapokon nyugvó, átlátható tagozat alapjait fektették le, amelynek elsődleges feladata, hogy képviselje vállalkozóit s amelyre tagjai bármikor számíthatnak.

Levelet írtak a vendéglátósok a BKIK-nak

2018. március. 26. 09:58
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete kezdeményezi a hiányszakmává nyilvánítást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaránál, és ehhez támogatókat keres.

Türelmi időt kér a BKIK a vállalkozásokat fenyegető GDPR-bírságok kiszabására

2018. május. 28. 10:32
A GDPR előírások betartására vonatkozó bírságok kiszabásának elhalasztását kéri a BKIK a kormánytól. Az Európai Unió új adatvédelmi rendelete péntek hatályba lépett, az adatvédelmi hatóság már ellenőrizheti a szabályok betartását, és szigorú bírságot szabhat ki a vállalkozásokra.

Erősíti szolgáltató jellegét a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

2018. június. 01. 08:29
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a jövőben erősíti szolgáltató jellegét, a kamarai tagdíjakat és regisztrációs díjakat egyre nagyobb mértékben fogja a budapesti vállalkozásokra fordítani - mondta Csoltó Gábor, a június 1-jén hivatalba lépő BKIK-elnök a köztestület éves közgyűlését követő sajtótájékoztatón.

Tízezernél több önkéntes tagot szeretne a BKIK elnöke

2018. július. 24. 16:30
A vállalkozásoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kamarai hozzájárulás olyan törvényi alapú, nagyon szerény mértékű kötelezettség, aminek fejében a Kamara számtalan – jórészt ingyenes – szolgáltatást nyújt – mondta Csoltó Gábor, a BKIK elnöke.

A BKIK felszámolná a kivitelezői kapacitáshiányt a fővárosban

2018. július. 18. 14:15
Az építőipar egyre nagyobb és egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar gazdaság életében. Májusban az ágazat az egy évvel korábbihoz képest 15,1 százalékkal, a tavalyi első öt hónaphoz képest 17 százalékkal, nemzetközi viszonylatban pedig a 2010-es átlaghoz képest 27,7 százalékkal növelte termelését.

összesen: 145 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11