Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

146 találat a(z) "biztosító" cimkére.

Összeolvad három magyarországi biztosító

2018. március. 28. 17:00
Április elsejével egyesül a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG) három magyarországi biztosítója. Az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító a jövőben Union Biztosító néven folytatja tevékenységét. Az ügyfeleknek nincs dolguk, meglévő szerződéseik változatlan feltételekkel hatályban maradnak.

Az Aegon és a Signal Iduna lett az év ügyfélbarát biztosítója

2018. március. 19. 13:32
A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna, míg a nagy biztosítók között az Aegon nyerte „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója” díjat a Netrisk.hu közönségszavazásán.

Ezekre figyeljen, ha egy kátyú kárt okoz az autójában

2018. március. 13. 07:59
A kátyúk által okozott károkat elvileg az illetékes útkezelőknek kell megtéríteni, az esetek mintegy felében azonban visszautasítják az igényeket. A körültekintő dokumentáció, illetve egy kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét.

Idén kilenc hosszú hétvége csábít kisebb kiruccanásra

2018. március. 12. 17:58
Az idei esztendő a hosszú hétvégékről szól: egyre többen vághatnak neki a néhány napos utazásoknak, legközelebb például a március 15-i 4 napos ünnep kínál erre lehetőséget. Akik külföldre készülnek jó, ha az esetleges kellemetlen meglepetésekre is felkészülnek, és kötnek utasbiztosítást.

A napokban döntenek idei cafeteria-csomagjukról a munkavállalók

2018. január. 19. 16:01
Az Union Biztosító 1300 fős, reprezentatív felmérése szerint a 25-55 év közötti korosztályból jelenleg a lakosság mindössze 12 százaléka kap cafeteria-juttatásként egészségbiztosítást, noha 46 százalékuk élne ezzel a lehetőséggel.

Sok a síbaleset, mégis kevesen kötnek biztosítást

2018. január. 17. 18:59
Elindult az idei síszezon. A mintegy félmillió hazai síelő elsősorban a környező külföldi síterepeket keresi fel, jellemzően autóval. A veszélyek ellenére csak az utazók fele köt biztosítást, pedig minden századik síelőt baleset ér a pályákon.

Piktogramok segítenek a biztosítások értelmezésében a lakossági ügyfeleknek

2018. február. 23. 16:59
Holnaptól minden lakossági vagyon- és balesetbiztosítás mellé új, EU-szabványos ügyféltájékoztatót kapunk a szerződés megkötését megelőzően. A négy országban tesztelt dokumentum tulajdonképpen egy képekkel illusztrált összefoglaló lesz, amely nyolc képhez kapcsoltan meséli el, hogy mit várhatunk a választott biztosítástól.

Egy hetük maradt az autósoknak, hogy befizessék a kötelezőt

2018. február. 22. 18:33
Annak a másfél millió gépjármű-tulajdonosnak, köztük 970 ezer személyautó üzembentartójának, aki év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkezik, legkésőbb március elsejéig kell rendeznie az esedékes, baleseti adóval növelt díjrészletét. Mivel a március 1-jei határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik, postai csekken keddtől már senki ne próbálja rendezni az összeget.

Több hiányosságot is talált a felügyelet a Signal Biztosító működésében

2018. február. 09. 16:59
Az MNB összesen 53 millió forint bírságot szabott ki a Signal Biztosítóra egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, számviteli, ügyféltájékoztatási, illetve a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt. A felügyelet a tavaly januárban hatályba lépett etikus szabályozás megsértését is megállapította.

Idén többet kap a pénzéért, aki síbiztosítást köt

2018. február. 09. 15:00
A külföldre induló síelők naponta egy főre átlagosan 760 forintért kötöttek utasbiztosítást az idei síszezon első felében. Ez megegyezik a tavalyi szezonban tapasztalt értékkel, ám ugyanazon díj mellett a kapott szolgáltatások mértéke, a biztosítási fedezet jellemzően magasabb, mint egy éve.

összesen: 146 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11