Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

54 találat a(z) "biztosító" cimkére.

Hatékonyabban védi a felügyelet a befektetők érdekeit

2017. január. 12. 09:31
A tagállami pénzügyi felügyeleti szervek, így Magyarországon a jegybank, jobban odafigyelnek arra, hogy a befektetési vállalkozások az ügyfél számára legkedvezőbb feltételek mellett hajtsák végre megbízásaikat.

Tízből heten úgy számolnak, nyugdíjasként is dolgozniuk kell majd

2017. január. 10. 15:31
Egyre többen számítanak munkás nyugdíjas évekre. A magyarok 69 százaléka gondolja úgy, hogy nyugdíj mellett is dolgozni fog a tavalyi 61 százalék után.

Idén már nem csökkent tovább a lakásbiztosítások díja

2016. szeptember. 30. 12:45
Idén megállt az online lakásbiztosítási szerződések átlagdíjának korábban tapasztalt lassú csökkenése. Az ügyfelek átlagosan 22 400 forintot fizettek szerződésenként, ami pontosan megegyezik a 2015-ös átlagos díjjal.

Hiába lett sokkal olcsóbb, csak az autók ötödére kötnek cascót

2016. szeptember. 27. 14:32
Noha a casco átlagdíja 20 százalékkal alacsonyabb, mint öt éve, a járműveknek továbbra is kevesebb mint ötöde rendelkezik biztosítással. A cascót kötő autósok 75 százaléka a jármű első forgalomba helyezése során szerződik, hat évnél idősebb autóra mindössze 7 százalék köt ilyen biztosítást.

Egyre gyakrabban lyuggatják ki szupercellák a háztetőket

2016. szeptember. 21. 13:01
Rengeteg kárt okoztak a lakóházakban az idei nyári viharok – ez azonban már nem számít rendkívülinek, az utóbbi években minden nyáron tízezrével érkeznek a bejelentések a biztosítókhoz. Változást jelent viszont, hogy mind több úgynevezett szupercella alakul ki és így mind gyakoribbak a jégverések.

Egyre többen gondoskodnak biztosítással a végtisztesség költségeiről

2016. október. 28. 15:02
Mind többen igyekeznek felkészülni maguk vagy szerettük temetésének akár millió forintos költségére kegyeleti biztosítással. Bár ezek a biztosítások élethosszig tartanak, fizetni nem kell addig.

Nagyot drágult a kötelező, mégis egyre kevesebben váltanak biztosítót

2016. október. 21. 16:31
Az idei harmadik negyedévben a biztosítók átlagosan 32 ezer forintot éves díj mellett kötöttek új kgfb-szerződést személyautóra, ötödével drágábban, mint egy évvel korábban. A Netrisk szerint csendes lesz az idei kgfb-kampány, mintegy százezren cserélhetik le biztosításuk.

A vállalkozások harmada novemberben tudja versenyeztetni a biztosítókat

2016. november. 24. 12:30
A vállalati vagyonbiztosítások harmadának január elsején van az évfordulója. Az érintett vállalkozások december elsejéig dönthetnek egy esetleges biztosítóváltásról. Ha ezt elmulasztják, a felülvizsgálatra legközelebb csak egy év múlva lesz ismét lehetőségük.

Folyamatosan nő a hazai biztosítási szektor díjbevétele

2016. november. 21. 14:01
A magyar gazdaság fejlődik, ugyanakkor az európai negatív tendenciákkal, így például a klímaváltozással is számolni kell, amely új kihívások elé állítja a biztosítókat – mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára a Magyar Biztosítók Szövetsége által rendezett konferencián.

Százhúszezer autós válthat kötelezőt az év végi kampányban

2016. november. 18. 14:15
Az idei év végi kgfb-kampányban az autósoknak már alig több mint harmada érintett. Ennek megfelelően az érezhető díjemelés, illetve az MKB ügyfeleinek kényszerű biztosítóváltása ellenére sem vár 120 ezernél több biztosítóváltót a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6