Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Belváros" cimkére.

Megkezdte a távhő bevezetését a budapesti belvárosba a Főtáv

2018. július. 05. 08:58
Megkezdődött a távfűtés bevezetése a budapesti belvárosba, a fejlesztés költsége csaknem 5 milliárd forint, amit saját és uniós forrásból finanszíroz a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt.

Új rendelet nehezíti a rövidtávú lakáskiadók helyzetét

2018. január. 25. 17:01
Az utóbbi időben számos konfliktusról lehetett hallani a belvárosi bulinegyed lakosai és a buliturizmusra épülő szórakozóhelyek között. A vitában a lakók a nyugalmukat védték, a szolgáltatók pedig a bevételüket, a befolyó adóforintokat és a munkahelyeket. Nehéz eldönteni, melyik oldalon van az igazság, de van már olyan kerület, ahol szigorúbb szabályozást vezettek be a bulituristák által kedvelt Airbnb-s lakásokra.

Érvénytelen lett a bulinegyedről tartott népszavazás

2018. február. 19. 09:58
Érvénytelenül zárult a belső-erzsébetvárosi vendéglátóhelyek nyitva tartásáról szóló helyi népszavazás. A helyi képviselő-testület által kezdeményezett voksoláson a jogosultak 15,89 százaléka, összesen 6918 fő adta le a szavazatát.

Bezártak egy túlszámlázó belvárosi szórakozóhelyet

2017. október. 20. 18:28
Túlszámlázás miatt újabb szórakozóhelyet számoltak fel a rendőrök Budapest belvárosában. Huszonegy alkalmazottat előállítottak, közülük ötöt őrizetbe is vettek.

Harmincéves korukig maradnának a fiatalok a "mamahotelben"

2017. november. 23. 18:29
A lakással nem rendelkező fiatalok arra számítanak, hogy átlagosan 30 éves korukra költözhetnek saját ingatlanba. A 19-29 éves fiatalok 36 százaléka külvárosi kertes házban élne a legszívesebben, belvárosi, kisebb társasházi vagy lakóparki lakásban csak tízből egy tudja magát elképzelni.

Óriási buli lakásba fektetni a "bulinegyedben"

2017. december. 07. 19:14
Sörbiciklik ide, hangos romkocsmák oda, a pesti „bulinegyed” lakásárai kitartóan araszolnak fölfelé. A főváros VII. kerületének belső részén nem torpant meg az ingatlanpiaci kereslet, annak ellenére sem, hogy az elmúlt hónapokban sok ellentmondásos hír jelent meg a lakónegyedről.