Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "Békési Brigitta" cimkére.

Békési Brigitta megírta, hogy mi kell a valódi vonzerőhöz

2018. szeptember. 19. 16:00
Békési Brigitta, a Beautyrobic alapítója „WOW HATÁS - Fedezd fel a Valódi Vonzerőd” című kötete egyedülálló rendszer segítségével vezet végig vonzerőnk maximalizálásának útján. Mindezt hiteles kutatásokkal, szakértői megszólalásokkal alátámasztva, feladatokkal kísérve mutatja be az olvasónak.

Békési Brigitta: A Beautyrobic Akadémiával is nők ezreit segítjük

2018. január. 24. 10:00
Békési Brigitta nagyon tudatosan építi a Beautyrobic brandet. Ez is kiderül írásából, amelyben, felkérésünkre, 2017 tapasztalatait és eredményeit foglalta össze.

Békési Brigitta soha nem adta fel – Hódít a Beautyrobic

2016. február. 18. 09:00
Beautyrobic órákat ma Magyarországon már több mint harminc helyen tartanak, Budapesten épp úgy, mint vidéken. A franchise partnerek hálózata Svédországban is bővült, jöhet Svájc, Anglia – és a nagy álom: Amerika. Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója és egy új birodalom kiépítője a KamaraOnline-nek beszélt terveiről.

Nem elég jónak lenni, legyél te a legjobb 2017-ben!

2016. december. 31. 10:00
Tanulnak a hibáikból, rengeteget dolgoznak. Tudják, hogy egy jó ötlet önmagában nem elég a sikerhez. Tudatosan építik a kapcsolataikat. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének több tagja is beszélt eredményeiről a KamaraOnline-nak.