Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "Beautyrobic" cimkére.

Békési Brigitta megírta, hogy mi kell a valódi vonzerőhöz

2018. szeptember. 19. 16:00
Békési Brigitta, a Beautyrobic alapítója „WOW HATÁS - Fedezd fel a Valódi Vonzerőd” című kötete egyedülálló rendszer segítségével vezet végig vonzerőnk maximalizálásának útján. Mindezt hiteles kutatásokkal, szakértői megszólalásokkal alátámasztva, feladatokkal kísérve mutatja be az olvasónak.

Békési Brigitta: A Beautyrobic Akadémiával is nők ezreit segítjük

2018. január. 24. 10:00
Békési Brigitta nagyon tudatosan építi a Beautyrobic brandet. Ez is kiderül írásából, amelyben, felkérésünkre, 2017 tapasztalatait és eredményeit foglalta össze.

Békési Brigitta: Értékekhez, trendekhez szívesen csatlakozunk

2016. június. 07. 09:30
Hogyan lehet egy jól menő vállalkozásból még többet kihozni? Hogyan tudja a Beautyrobic képviselni azt a misszióját, hogy az egészséges életmódról nem csak beszélni kell? Ki lehet-e mozdítani a magyar hölgyeket (urakat) a kényelemből? A KamaraOnline felkérésére Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója, cégtulajdonos írta meg a gondolatait.

Békési Brigitta soha nem adta fel – Hódít a Beautyrobic

2016. február. 18. 09:00
Beautyrobic órákat ma Magyarországon már több mint harminc helyen tartanak, Budapesten épp úgy, mint vidéken. A franchise partnerek hálózata Svédországban is bővült, jöhet Svájc, Anglia – és a nagy álom: Amerika. Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója és egy új birodalom kiépítője a KamaraOnline-nek beszélt terveiről.

Ők lettek 2015-ben a FIVOSZ díjazottjai

2015. november. 23. 11:31
Békési Brigitta és Keszthelyi Erik vehette át idén a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének legrangosabb elismerését a szervezet vállalkozói hetének gáláján.