Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "Be Smart" cimkére.

Versenyképesség, nők, innováció: Budapest Nő konferencia

2018. március. 06. 15:25
Budapest Nő címmel rendezett konferenciát Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2018. március 6-án a Bálnában.

Hetedszerre mérkőztek meg válogatott startupok a BVK Be Smart startup versenyén

2018. január. 31. 17:30
Január 31-én lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége és az Antall József Tudásközpont, a think.BDPST szervezője közös rendezésében megvalósuló 7. Be Smart startup verseny döntője. Az első körön sikeresen túljutott, rendkívül erős mezőnyben 25 innovatív vállalkozás szerepelt. Jól felkészült előadókat és nagyon színvonalas pitch-eket láthatott a zsűri.

Lisszabonban mutatkoztak be a BVK Be Smart nyertes startupjai

2018. február. 16. 14:36
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Lisszaboni Nagykövetsége által szervezett Be Smart! - Smart City konferencián és üzleti fórumon vettek részt és mutatkoztak be február 14-én a BVK 7. Be Smart versenyén elektromobilitás és smart city témában nyertes startupok: az Electromega, a Mindtech, a Qatalyst, a Route4U és a Stringbike.

Portugáliában mutatkoznak be a 7. Be Smart startup verseny győztesei

2018. február. 08. 16:31
A Be Smart! Hungarian Startup Event in Lissabon rendezvényen vehetnek részt február 14-16. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 7. Be Smart startup versenyén elektromobilitás, illetve smart city témában nyertes startupok. A szervezők hat kiemelkedő vállalkozásnak biztosítanak lehetőséget a portugáliai bemutatkozáshoz és kapcsolatépítéshez.

Spanyolország felé nyitnak a magyar startupok

2018. április. 24. 17:33
2018. április 23-24-én Madridban és Santanderben mutatkoztak be budapesti startupok a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Madridi Nagykövetsége szervezésében.

Bemutatkozott Dubinban a fővárosi startup delegáció

2017. május. 12. 15:45
Dublinban mutatkoztak be a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 6. Be Smart versenyén nyertes startupok május 10–11-én.

„Célozd meg a német piacot és mutatkozz be a think.BDPST-en!”

2017. január. 05. 11:02
Immár ötödik alkalommal rendezik meg a BE SMART startup verseny. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány ezúttal a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschland-dal együttműködve hirdeti meg a versenyt.

Nőtt a nyeremény az 5. BE SMART startup versenyen, de már csak órák vannak hátra a jelentkezésre

2017. február. 10. 09:06
Bővült az 5. BE SMART verseny díjazása: a jövőbeni győztesek közül a Düsseldorf Be Smart Tech Event-re kiutazók számára nem csak a szállás, hanem az oda-vissza repülőút költségét is biztosítják a szervezők, sőt cégenként két fő utazhat ki, az Innogy Hungária Kft és leányvállalatai az ELMŰ-ÉMÁSZ támogatásának köszönhetően. A jelentkezési határidő február 10-e, éjfél!

BE SMART: kihirdették a győzteseket

2016. március. 11. 10:02
Nemzetközi befektetőknek mutathatják be projektjeiket Tel Avivban a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége által meghirdetett 3. BE SMART startup verseny nyertesei. A díjakat dr. Bagdy Gábor Budapest Főváros főpolgármester-helyettese adta át.

Tel Avivban is bemutatkozhatnak a Be Smart-győztes startupok

2016. július. 20. 15:08
Hazai innovatív vállalkozások jelentkezését várja 4. Be Smart Startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége és a Magyar Nemzeti Kereskedőház – jelentette be Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke a Bálványosi Szabadegyetemen, 2016. július 20-án.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2