Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

29 találat a(z) "bankok" cimkére.

A magyar bankvezetők többsége nem lát versenytársat a fintech cégekben

2018. május. 09. 10:01
A magyar bankárok negyede komolyan aggódik, hogy a fintech óriás cégek uralhatják majd a mobilfizetési piacot, háromnegyedük viszont úgy véli, saját bankjának nem kell alkalmazkodnia vagy változtatnia a működésén a technológiai cégek színrelépése ellenére sem.

Wales bukhatja a legnagyobbat a Brexiten

2018. július. 26. 15:25
Wales lehet a pénzügyi szolgáltatási szektor számára kedvezőtlen Brexit-megállapodás legnagyobb vesztese az Egyesült Királyságban egy csütörtökön közzétett elemzés szerint.

Bolgár és albán bankokat vásárolt az OTP

2018. augusztus. 02. 15:58
Az OTP Bank többségi tulajdont szerzett a Societe Generale francia nagybank bulgáriai és albán leányvállalatában.

A háztartások és a vállalkozások is több pénzből gazdálkodtak júniusban

2018. augusztus. 02. 14:58
Mind a háztartások, mind a vállalatok hitel- és betétállománya nőtt júniusban a szezonálisan igazított adatok szerint, csak a tranzakciókat figyelembe véve.

Egyre bátrabban vesznek fel hitelt a magyar háztartások

2018. április. 12. 13:00
A Netrisk.hu pénzügyi összehasonlító oldala, a Bankkalkulátor.hu adatai szerint egy év alatt jelentősen erősödött a lakosság hitelfelvételi aktivitása.

Korszerűbb szolgáltatások bevezetésére készteti a bankokat az erősödő verseny

2017. október. 16. 08:01
A bankoknak sokkal élesebb versenyre kell felkészülniük a jövőben, ehhez a mostaninál korszerűbb szolgáltatásokat kell nyújtaniuk. Ennek egyik első lépéseként 2019 második felében Magyarországon bevezetik az azonnali fizetések rendszerét.

Leszoríthatják a kamatokat a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek

2017. október. 11. 18:29
Valamennyi jelentős hazai bank és takarékszövetkezet kínál már minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, az ügyfelek több mint százféle kölcsönből válogathatnak. A hitelintézetek vállalták, hogy az eddigi piaci átlaghoz képest alacsonyabb kamatú és költségű lakáshiteleket kínálnak.

Alapvetően fair módon működnek a hazai hitelintézetek

2017. október. 03. 16:13
Nem tárt fel rendszerszintű hibát az MNB, amely 23 pénzügyi intézménynél vizsgálata a „fair banki” előírások betartását. A jegybank kisebb súlyú hibák miatt ugyanakkor összességében 20,1 millió forint bírságot szabott ki. Az érintett hitelintézetek jellemzően még a vizsgálat ideje alatt kijavították a feltárt hiányosságokat.

Egyre nagyobb a harc a bankok között a kkv-ügyfelekért

2017. november. 08. 17:05
Idén akár tíz százalékkal is nőhet a hazai vállalkozások hitelállománya, a bankok pedig mindent megtesznek azért, hogy minél nagyobb szeletet hasítsanak ki a kkv-tortából. Az Erste például tanácsadással, kompetenciaközpontokkal és személyre szabott hitelajánlatokkal csábítja a vállalkozásokat.

Az IMF-fel tárgyalt Varga Mihály

2017. március. 07. 08:45
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége Khaled Sakr misszióvezető irányításával február 23-március 8. között folytatja le éves gazdaságpolitikai konzultációját Budapesten.

összesen: 29 db | 10 db/oldal

1 2 3