Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

9 találat a(z) "bankfiók" cimkére.

Sorszám nélkül, egy kávé mellett – a jövő bankfiókját nyitja meg az Erste Újbudán

2017. október. 11. 15:41
A digitalizáció térhódításával a bankfiókok szerepe nem tűnik el, de a változó pénzügyi szokásokhoz a személyes ügyintézés során is igazodniuk kell a hitelintézeteknek. A például Ausztriában és Csehországban már sikerrel alkalmazott koncepciót átalakított újbudai, Bartók Béla úti fiókjában teszteli Magyarországon az Erste. Ha beválik, több fiókban is barátságosabb környezet válthatja fel a jelenlegi pultos rendszert és a sorszámkiadó automatát.

Digitális aláírópaddal gyorsítja az OTP az ügyintézést a fiókokban

2017. május. 30. 14:01
Az OTP Bank digitális aláírópaddal teszi gyorsabbá és kényelmesebbé a kiszolgálást a fiókokban. Az aláírópaddal az ügyfelek jelenleg a saját számlájukat érintő tranzakciókat, a személyi kölcsön igénylést és az internetbanki szerződést intézhetik, de az adatmódosító nyilatkozatokhoz sem lesz szükség papírra.

Bankfiókból egyre kevesebb, bankautomatából egyre több van

2017. május. 04. 11:01
Több mint százzal csökkent tavaly a hitelintézeti fiókok száma Magyarországon. Az év végén már kevesebb mint 2700 egység működött az országban.

A csődbe ment Alba Takarékszövetkezet ingatlanaira keresnek vevőt

2017. január. 23. 17:01
Félmilliárd forint értékű ingatlanportfólióra keres vevőt az Alba Takarékszövetkezet felszámolója. A két tucat vagyonelem között főleg fiókok, irodák és üzlethelyiségek vannak, de vevőre vár egy szakrendelő is.

Három év alatt bezárták minden tizedik bankfiókot

2017. január. 10. 08:45
Tovább mérséklődött tavaly a bankfiókok száma Magyarországon, a dolgozók számának csökkenése azonban megállt.

Három napig nem lesz banki ügyintézés az Ersténél

2017. február. 02. 10:02
Az Erste Bank a Citibank lakossági ügyfeleinek zökkenőmentes átvétele érdekében február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap elektronikus rendszerein ütemezett rendszerfejlesztést végez, ehhez kapcsolódóan február 6-án, hétfőn bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tart.

Bezárták minden ötödik magyarországi bankfiókot

2016. május. 23. 13:01
A Magyar Nemzeti Bank egyik, a magyarországi pénzintézeti szektort ismertető friss kimutatása szerint 23 százalékkal csökkent a bankfiókok száma 2008 és 2015 között - írja a Népszabadság. Egyedül az FHB-nál nőtt a személyes ügyintézést lehetővé tevő pontok száma.

Valamennyi bankfiókot és bankautomatát megtalálja az MNB internetes oldalán

2016. június. 06. 11:31
Tovább bővítette a fogyasztók tudatos pénzügyi döntéseit támogató online alkalmazásainak körét az MNB. A jegybank honlapján elérhető új pénzforgalmi kereső révén az ügyfelek több ezer bankjegykiadó automatát vagy hitelintézeti fiókot találhatnak meg percek alatt.

Karcsúsítja magyarországi fiókhálózatát a Sberbank

2015. december. 14. 14:50
Hét vidéki és hat budapesti fiókját zárja, illetve zárta be az orosz tulajdonú Sberbank. A bajai fiók ügyfeleit ezentúl a kecskeméti fogadja.