Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

303 találat a(z) "bank" cimkére.

Megkaphatnák az "elsétálás" jogát a lakáshitelesek

2017. november. 07. 11:43
A következő fél év alkalmat teremthet az úgynevezett elsétálási jog magyarországi bevezetésére - mondta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, Schadl György a Magyar Időknek, amely úgy tudja, az elsétálási jog bevezetése már felmerült a kormányzat berkeiben is.

Egyszerű és kedvező megoldások kisvállalkozásoknak

2017. november. 06. 08:20
Az egyszerű, átlátható megoldásokat keresik pénzügyeik intézéséhez a hazai kisvállalkozások, legyen szó számlavezetésről illetve az ahhoz kapcsolódó különféle banki szolgáltatásokról, esetleg a napi működés vagy akár egy fejlesztés finanszírozásáról.

Ezermilliárd eurót közelítő nyereség az Erste-csoportnál

2017. november. 03. 17:44
Egy egyszeri tétel kiesése miatt némileg csökkent az Erste-csoport nyeresége az év első kilenc hónapjában. A hitelkihelyezés és a betétállomány azonban egészségesen nőtt, a nem teljesítő hitelek aránya pedig csökkent.

Beköltöznek a bankkártyák az okostelefonokba

2017. november. 03. 12:50
November 2-től a bankkártya helyett elég egy erre alkalmas mobiltelefon a K&H ügyfeleinek, ha fizetni szeretnének, mert elindult a bank új digitális terméke, a K&H mobiltárca. A bank arra számít, hogy a mobiltárca segítségével a jövőben tovább növekszik majd a kártyás vásárlások száma és összértéke.

Még két évet kell várni az azonnali banki utalásokra

2017. március. 27. 16:14
Két év múlva a jelenlegi két órával szemben – akár éjjel is – öt másodperc alatt jóvá kell írniuk a bankoknak az átutalásokat a kedvezményezettek számláján. Az MNB azt ígéri, a fejlesztés nem jár majd a költségek érzékelhető mértékű emelkedésével.

Jobban oda kell figyelniük a pénzügyi intézményeknek fogyatékkal élő ügyfeleikre

2017. március. 24. 17:46
Az MNB ajánlást adott ki, hogy a pénzügyi intézményeket további lépésekre ösztönözze az esélyegyenlőség biztosítására a fizikai környezet kialakítása, a szerződéskötés körülményei, az ügyfeleknek nyújtott tájékoztatások, az online és technológia szolgáltatások fejlesztése kapcsán.

Frankfurtig szaladhatnak a bankok Londonból a Brexit miatt

2017. március. 22. 16:30
A Financial Times körképe szerint Frankfurt az éllovas a londoni City pénzügyi szolgáltatási központjában honos bankok átcsábításáért folyó versenyben.

A lakáspiaccal együtt a lakáshitelezés is felpörgött

2017. március. 22. 15:33
A K&H Bank a jelzáloghitel-piacon 15 százalékos, a személyi kölcsönöknél 14 százalékos növekedéssel számol az idén, elsősorban a pozitív növekedési kilátásoknak köszönhetően, ami a hitelfelvételi kedvet leginkább befolyásolja.

Többet költöttek a SZÉP-kártya tulajdonosok az első két hónapban

2017. március. 17. 15:31
A kártyakibocsátók adatai szerint többet költöttek a Széchenyi Pihenőkártyával a kártyatulajdonosok az év első két hónapjában tavalyhoz képest.

Vezércsere a magyarországi K&H Banknál

2017. március. 17. 11:01
Hét év után távozik a K&H Bank éléről Hendrik Scheerlinck, aki a KBC-csoport pénzügyi igazgatói posztját veszi át. A vezérigazgatói széket David Moucheron foglalhatja el.

összesen: 303 db | 10 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14