Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

15 találat a(z) "automatizálás" cimkére.

Ipari automatizálási mintaprojektek: 2,5 milliárdos pályázat nyílik az év végén

2016. október. 07. 18:01
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k – jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén.

Csekkbefizető automatákat telepít a posta a CBA és a Rossmann üzletekbe

2016. november. 16. 15:01
Saját fejlesztésű csekkbefizető automatákat állít üzembe a Magyar Posta a CBA Kereskedelmi Kft. Príma hálózatában és a Rossmann üzletekben országszerte.

Kreatív automatizálás: az online marketing jövője?

2016. március. 16. 10:15
Online marketing szempontból az automatizálás innovatív elemei, azaz a kreatív épp annyira fontos, mint a technikai oldal: a jövő marketingje szorosan összefügg a kreatív programozással, amelynek az automatizálás csak egy részét képezi.

Az ipari robotok jelenthetnek megoldást a szakemberhiányra

2016. december. 13. 15:47
A robottechnológia lehet a megoldás a szakemberhiányra, főleg az ipart és a szolgáltató szektort segíthetik a korszerű alkalmazások. Az automatizálás Magyarországon félmillió állást válthat ki.

Akár az étel- és italautomaták fele is eltűnhet

2016. augusztus. 08. 10:02
A jelenlegi mintegy 30 ezer ital- és ételautomata fele is eltűnhet, ha a kormány által szorgalmazott törvényjavaslat a gyakorlatban is megvalósul.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2