Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

12 találat a(z) "automatizálás" cimkére.

Hamarosan robotok váltják fel az ügyfélszolgálatok munkatársait

2018. május. 09. 16:58
Becslések szerint 2020-ra az ügyfelek és a vállalatok közötti interakciók 85 százaléka teljesen automatizálttá válik, a rendszerek jelentős részét pedig mesterséges intelligencia alapú algoritmusok segítik majd. Hamarosan MI alapú személyi asszisztensünk intézheti ügyeinket a szintén MI alapú ügyfélszolgálattal.

A csekkes befizetések töredékénél használják csak a csekkautomatákat

2018. február. 12. 09:29
Az éves csekkforgalomnak csak egy elhanyagolható részét adták fel automatán keresztül. Még mindig sokan a pultnál fizetik be a csekkeket, nem ismerik a csekkautomatákat.

Budapesten már utcai automatából is vásárolhatunk szépirodalmat

2018. április. 12. 10:59
A Madách téren, az Örkény Színház előtt adták át az első POKET automatát, amelyből kortárs és klasszikus irodalmi műveket vásárolhatnak okostelefon méretű zsebkönyv formájában a járókelők.

Már nem csak az autók, a vállalatok is elvezetik magukat

2017. szeptember. 22. 15:44
A kiskereskedelemben egyre inkább az automatizált, digitális folyamatok veszik át az élőmunka szerepét. A vállalatok közötti kereskedés azonban eddig úgy tűnhetett, kevésbé érintett ezen a téren.

Nyolcból egy munkát már Magyarországon is el tudnának venni a robotok

2017. október. 17. 16:14
A cégek visszajelzései alapján nem valószínű, hogy a jelenleg elérhető olcsó emberi munkaerőt a közeljövőben kiváltanák drágább technológiákkal, egyelőre ez nem érné meg.

Több pénzt ad a kormány az ételautomaták NAV-bekötéséhez

2017. július. 20. 13:15
A kormány további legfeljebb 1,44 milliárd forint forrást hagyott jóvá az élelmiszer-automaták automatafelügyeleti egységgel történő ellátásához nyújtandó támogatáshoz.

A logisztikai szektort is átformálja az automatizáció terjedése

2017. április. 27. 19:01
A következő 5-10 évben jelentősen átalakulhat a fuvarozási iparág, az önvezető kamionok, automatizált raktárak, járműkövetés és a drónok elterjedése segítik az áruszállítás gyorsabbá és biztonságosabbá válását.

Ipari automatizálási mintaprojektek: 2,5 milliárdos pályázat nyílik az év végén

2016. október. 07. 18:01
A kormány az év végén megnyitja azt a 2,5 milliárd forintos pályázati keretet, amelynek révén robotizálási és automatizálási mintaprojektet hozhatnak létre magyar kkv-k – jelentette be Lepsényi István Székesfehérváron, a VT Metal Kft. új KTL festőüzemének és felületkezelő sorának avatóünnepségén.

Csekkbefizető automatákat telepít a posta a CBA és a Rossmann üzletekbe

2016. november. 16. 15:01
Saját fejlesztésű csekkbefizető automatákat állít üzembe a Magyar Posta a CBA Kereskedelmi Kft. Príma hálózatában és a Rossmann üzletekben országszerte.

Kreatív automatizálás: az online marketing jövője?

2016. március. 16. 10:15
Online marketing szempontból az automatizálás innovatív elemei, azaz a kreatív épp annyira fontos, mint a technikai oldal: a jövő marketingje szorosan összefügg a kreatív programozással, amelynek az automatizálás csak egy részét képezi.

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2