Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

25 találat a(z) "Audi" cimkére.

Manipulált adatok miatt új dízelautók értékesítését függesztette fel az Audi

2018. május. 09. 08:58
Újabb szabálytalanságokat tártak fel a német Volkswagen csoporthoz (VW) tartozó Audi belső vizsgálatán az autógyártó csoport dízelbotrányával kapcsolatban. Az ügy több tízezer kocsit érint, köztük új gyártmányokat, amelyek értékesítését megszakították.

Újabb hatvanezer dízel Audit hívnak vissza, mert csalt a teszten

2018. június. 07. 09:01
Visszahívnak hatvanezer Audi luxusautót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt. A hatóság a károsanyag-kibocsátást szabálytalanul befolyásoló szoftveres megoldást talált A6-os és A7-es típusú kocsiknál, amelyekbe háromliteres, Euro-6 környezetvédelmi besorolású dízelmotort építettek be.

Újabb mérföldkő az Audi győri életében

2018. július. 24. 16:15
Elindult az Audi Hungaria Zrt. győri járműgyárában az elektromos motorok sorozatgyártása - jelentette be a keddi ünnepségen Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke.

Elsőkörös Audi-beszállítóvá fejleszti magát a győri Qualitative Production

2018. február. 23. 10:01
A magyar tulajdonú Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. 6,2 milliárd forint beruházással bővíti győri fémmegmunkáló és összeszerelő üzemét. A társaság a beruházás eredményeként 120 új munkahelyet hoz létre.

Új K+F központot hoz létre az Audi

2018. február. 19. 17:58
Ötödrészben kormányzati támogatásból, 6,15 milliárd forintból megvalósuló beruházással hoz létre új kutatás-fejlesztési központot (K+F) Győrben az Audi.

Bővítette termékportfólióját az Audi Győrben

2018. augusztus. 03. 15:30
Elindult az úgynevezett mild-hibrid technológiával készülő négyhengeres dízelmotorok sorozatgyártása az Audi Hungaria Zrt.-nél, ezzel a vállalat növelte motorgyártása termékkínálatát - tájékoztatott a győri székhelyű járműgyártó.

Házkutatást tartottak a Porsche és az Audi több németországi telephelyén

2018. április. 19. 10:59
Házkutatást tartottak szerdán a német Volkswagen csoporthoz (VW) tartozó Porsche és Audi autógyártó társaságok több németországi telephelyén a VW dízelbotrányával összefüggésben.

Tavaly több mint félmillió autót gyártottak Magyarországon

2017. június. 08. 12:01
A három magyarországi autógyárban, a győri Audiban, a kecskeméti Mercedesben és az esztergomi Suzukiban tavaly több mint félmillió autó készült. Az autógyártók itt megtermelt profitjukból újabb beruházásokat terveznek.

A dízelautók átalakítását sürgetik német politikusok

2017. július. 31. 08:44
Fokozódik a dízelbotrány miatt a gyártókra nehezedő politikai nyomás a német kormány és az autógyárak szerdai "dízelcsúcs" találkozója, a "Nationalen Forum Diesel" előtt.

Évtizedek óta kartellezhettek a legnagyobb német autógyárak

2017. július. 25. 08:01
Az Európai Bizottság (EB) versenyjogi főigazgatósága vizsgálja ki az öt vezető német autógyártó társaság, a Volkswagen (VW), az Audi, a Porsche, a BMW és a Daimler szembeni kartellgyanút.

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3