Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

71 találat a(z) "atomerőmű" cimkére.

Projekttársaság: a paksi telephely alkalmas az új blokkok befogadására

2017. július. 11. 10:14
Az új atomerőművi blokkok telephelyvizsgálata transzparensen zajlott, a paksi telephely alkalmas a blokkok befogadására - írja az atlatszo.hu írására reagáló közleményében a Paks 2 projekttársaság.

Cirkóniumötvözetek vizsgálatára nyert támogatás egy konzorcium

2017. február. 10. 17:01
Több mint egymilliárd forint támogatást kapott az a hároméves kutatási program, amelynek célja az atomerőművekben használt cirkóniumötvözetekben végbemenő anyagszerkezeti változások hatásainak értékelése a fűtőelemek épsége és a környezeti terhelés szempontjából.

Nem nőtt a sugárzás a francia erőműbaleset miatt

2017. február. 10. 08:45
A környezeti mérések megerősítették, hogy nincs eltérés a háttérsugárzástól Franciaországban és Magyarországon sem. A francia erőmű, amelyben csütörtökön robbanás volt, nagyon hasonló a paksi atomerőműhöz.

Még húsz évig működhet a paksi négyes blokk

2017. december. 22. 18:28
​Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kérelmére 20 évvel meghosszabbította a paksi atomerőmű 4. blokkjának üzemeltetési engedélyét az Országos Atomenergia Hivatal (OAH). Az atomerőmű 4. blokkja 2037. december 31-ig üzemelhet.

Újratervezik a paksi bővítés felvonulási épületeit

2017. december. 22. 14:01
A Paks II. Atomerőmű Zrt. honlapján közölte, hogy egyes felvonulási épületekkel kapcsolatos engedélykérelmek visszavonásáról döntött a fővállalkozó. Mint írták, a hatósági észrevételek szerint módosított tervdokumentációt új engedélykérelmek formájában nyújtja majd be a projekttársaság a közeli jövőben.

Megnyitják a második kamrát a bátaapáti radioaktív hulladéktárolóban

2017. december. 08. 12:29
Megtelt a Bátaapátiban lévő Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) első kamrája, 2018-ban már a második kamrába szállítják a Paksi Atomerőműben keletkezett radioaktív hulladékot.

Aszódi Attila: gőzerővel zajlik Paks II előkészítése

2017. december. 06. 13:15
Gőzerővel zajlik a munka annak érdekében, hogy 2018 elején az úgynevezett felvonulási területen megkezdődhessenek a Paks II beruházás kivitelezési munkái - mondta a paksi atomerőmű kapacitás-fenntartásáért felelős államtitkár az Inforádió Aréna című műsorában.

A magyarok többsége támogatja a Paksi Atomerőmű kapacitás-fenntartását

2017. augusztus. 24. 16:02
A magyar lakosság 54 százaléka támogatja az új paksi blokkok építését. A reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek kétharmada úgy látja: az új atomerőművi blokkok megépítése csökkenti Magyarország energiafüggőségét.

Hamarosan megkezdődhet a paksi bővítéssel kapcsolatban már elvégzett munkák kifizetése

2017. augusztus. 24. 09:01
Dolgoznak a Paksi Atomerőmű bővítésére szóló orosz fővállalkozói szerződés keretében már elvégzett munkák kifizetésén – mondta Aszódi Attila, a Miniszterelnökség Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár az Inforádióban.

Bulgária jövőre eladná a belenei atomprojektet

2017. augusztus. 21. 09:01
Bulgária tendert készül kiírni a félbehagyott belenei atomerőmű-beruházás értékesítésére. Temenuzska Petkova bolgár energiaügyi miniszter azt mondta, hogy a jövő év elején el kell indulnia a projekttel foglalkozó társaság privatizációjának.

összesen: 71 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8