Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

66 találat a(z) "atomenergia" cimkére.

Újratervezik a paksi bővítés felvonulási épületeit

2017. december. 22. 14:01
A Paks II. Atomerőmű Zrt. honlapján közölte, hogy egyes felvonulási épületekkel kapcsolatos engedélykérelmek visszavonásáról döntött a fővállalkozó. Mint írták, a hatósági észrevételek szerint módosított tervdokumentációt új engedélykérelmek formájában nyújtja majd be a projekttársaság a közeli jövőben.

Megnyitják a második kamrát a bátaapáti radioaktív hulladéktárolóban

2017. december. 08. 12:29
Megtelt a Bátaapátiban lévő Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) első kamrája, 2018-ban már a második kamrába szállítják a Paksi Atomerőműben keletkezett radioaktív hulladékot.

Aszódi Attila: gőzerővel zajlik Paks II előkészítése

2017. december. 06. 13:15
Gőzerővel zajlik a munka annak érdekében, hogy 2018 elején az úgynevezett felvonulási területen megkezdődhessenek a Paks II beruházás kivitelezési munkái - mondta a paksi atomerőmű kapacitás-fenntartásáért felelős államtitkár az Inforádió Aréna című műsorában.

A magyarok többsége támogatja a Paksi Atomerőmű kapacitás-fenntartását

2017. augusztus. 24. 16:02
A magyar lakosság 54 százaléka támogatja az új paksi blokkok építését. A reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek kétharmada úgy látja: az új atomerőművi blokkok megépítése csökkenti Magyarország energiafüggőségét.

Hamarosan megkezdődhet a paksi bővítéssel kapcsolatban már elvégzett munkák kifizetése

2017. augusztus. 24. 09:01
Dolgoznak a Paksi Atomerőmű bővítésére szóló orosz fővállalkozói szerződés keretében már elvégzett munkák kifizetésén – mondta Aszódi Attila, a Miniszterelnökség Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár az Inforádióban.

Bulgária jövőre eladná a belenei atomprojektet

2017. augusztus. 21. 09:01
Bulgária tendert készül kiírni a félbehagyott belenei atomerőmű-beruházás értékesítésére. Temenuzska Petkova bolgár energiaügyi miniszter azt mondta, hogy a jövő év elején el kell indulnia a projekttel foglalkozó társaság privatizációjának.

Lakást, házat néznek Pakson az erőmű bővítésén dolgozó oroszok

2017. augusztus. 10. 13:15
Roham még nincs, de már el kezdték nézni a kiadó lakásokat, családi házakat Pakson az atomerőmű bővítésén dolgozó oroszok.

Növelik a krskói atomerőmű biztonságát Szlovéniában

2017. augusztus. 09. 09:31
A délnyugat-szlovéniai krskói atomerőmű biztonságának növeléséről írta alá szerződést az erőművet működtető vállalat (NEK) az olasz Ansaldo Nucleare vállalattal.

Magyar beszállítókra is számít a paksi bővítésben a Roszatom

2017. április. 19. 13:02
A paksi beruházásban a Roszatom számít a magyar beszállítókra, mintegy kétszáz vállalkozás jöhet szóba. A Roszatom reálisnak tartja a Paks 2-ről kötött magyar-orosz államközi megállapodásban rögzített 40 százalékos magyarországi beszállítói hányadot.

Ismeretlen okokból leállt Belgium egyik atomreaktora

2016. szeptember. 09. 15:02
Ismeretlen okokból leállt péntekre virradóra a kelet-belgiumi Tihange 2. atomreaktor. A létesítmény automatikus szabályzó rendszere valamiért leállította az ország keleti, Németország közelében található erőmű kettes reaktorának működését.

összesen: 66 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7