Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

4 találat a(z) "árverezés" cimkére.

Hogyan kerülhető el a céges ingatlan elárverezése?

2018. szeptember. 17. 10:35
Az adótartozás miatt lefoglalt céges ingatlan becsértékének megállapítása után kerülhet sor annak értékesítésére. Meg kell várni az árverezést, vagy létezik más megoldás? Milyen intézkedésekkel szemben lehet végrehajtási kifogással élni és mire kell ügyelni az eljárás során? A kérdésekre dr. Csüllög Balázs adójogász, az RSM Hungary szenior adótanácsadója válaszol.

Bedőlt hiteles ingatlanokat árverez online a CIB Bank

2018. június. 14. 16:58
A korábbi évek aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A kínálatban budapesti lakások, siófoki üzlethelyiség és keszthelyi telek is van.

Árulják a Magyar Kémény hét ingatlanát

2017. február. 21. 11:03
Több mint 100 millió forint értékben hirdetett meg a valaha a legnagyobb kéményseprő vállalkozásként számon tartott Magyar Kémény Kft. vagyonából a felszámoló Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft.

Banki adósok tízezrei veszíthetik el lakásukat

2017. április. 12. 10:31
Eladhatják a lakását vagy követeléskezelőnek adhatják át a tartozását a bankok azoknak az ügyfeleknek, jellemzően volt devizahiteleseknek, akik nem tudják vagy akarják törleszteni adósságukat, ugyanakkor arra sem hajlandók, hogy arról érdemben egyeztessenek a pénzintézettel.