Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

17 találat a(z) "árverés" cimkére.

Bedőlt hiteles ingatlanokat árverez online a CIB Bank

2018. június. 14. 16:58
A korábbi évek aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A kínálatban budapesti lakások, siófoki üzlethelyiség és keszthelyi telek is van.

Hat tucat állami cégrészesedést értékesít a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

2018. augusztus. 01. 11:57
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) által működtetett elektronikus aukciós rendszeren keresztül már nemcsak ingatlanok és ingóságok, hanem társasági részesedések értékesítésére is lehetőség nyílik. A fejlesztéssel teljessé vált az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

A Grand Tokajért adták a legtöbbet az árverésen

2018. április. 23. 11:00
Londonból vitték el a leütött tételek csaknem harmadát a tokaji zsinagógában megtartott 6. Nagy Tokaji Borárverésen.

Nyílt árverésen értékesítik a volt pécsi bőrklinika épületegyüttesét

2017. szeptember. 29. 09:31
Nettó csaknem egymilliárd forintos kikiáltási áron, nyílt árverésen értékesíti az egykori pécsi bőrklinika épületegyüttesét a tulajdonos baranyai megyeszékhely önkormányzata.

Eladó a sevillai világkiállítás magyar pavilonja

2017. szeptember. 14. 10:59
Árverésen kínálják megvételre hárommillió euróért (918 millió forintért) a 25 évvel ezelőtti sevillai világkiállítás magyar pavilonját, Makovecz Imre híres munkáját.

Eredménytelen a volt pécsi bőrklinika épületének értékesítésére kiírt liciteljárás

2017. október. 26. 08:01
Eredménytelenül zárult a volt pécsi bőrklinika önkormányzati tulajdonban lévő épületegyüttesének értékesítésére kiírt liciteljárás. Értékelhető ajánlatot egyetlen érdeklődő sem tett.

Sikeresen zárult a BÁV első óra- és fotóaukciója

2017. november. 03. 13:13
Sikeresen zárult a BÁV első óra- és fotóaukciója. A legmagasabb leütési árat az órák közül egy Breitling Bentley karóra, a fotók közül pedig Tóth György Érzelmi állapot című aktsorozata és André Kertész From My Window sorozatának egyik darabja érte el a MOM Kulturális Központban tartott árverésen.

Több százezer adósnál indult behajtás az idén

2016. október. 17. 10:01
A tavalyinál 15 százalékkal több, közel négyszázezer végrehajtás indult az idei első kilenc hónapban. Elsősorban a közműcégek és a távközlési szolgáltatók fordulnak a végrehajtókhoz a lejárt tartozások miatt.

Több mint 62 millió forintért kelt el egy Rippl festmény

2016. november. 11. 18:00
Eddigi legeredményesebb aukcióját zárta a BÁV. A több tízmilliót érő tételek közül Rippl-Rónai József népszerű kukoricás stílusában készült festménye, a Róma-villa több mint 62 millió forinttal lett az árverés legdrágább tétele.

Czóbel, Rippl-Rónai és Aba-Novák képei a BÁV őszi aukcióján

2016. november. 02. 18:00
Czóbel Béla száz évig lappangott festménye mellett Rippl-Rónai József egy és Aba-Novák Vilmos két mesterművére, valamint számos további különleges műtárgyra lehet licitálni a BÁV 69. művészeti aukcióján november 9-10-én a MOM Kulturális Központban.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2