Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

6 találat a(z) "Angela Merkel" cimkére.

Angela Merkel: az adat a 21. század nyersanyaga

2018. május. 30. 09:58
Az adat vált a 21. század nyersanyagává, ami nagy kihívás a szociális piacgazdaság fenntartásában és a társadalmi igazságosság biztosításában Angela Merkel német kancellár szerint.

Felveszi a harcot az álhírekkel a Facebook

2017. január. 18. 11:01
Álhírszűrő eljárást vezet be Németországban a Facebook. A közösségi portál a Correctiv nevű német független, nonprofit tényfeltáró újságíró munkaközösséggel működik együtt.

Merkel: „mindenki érezte, hogy ez vízválasztó pillanat”

2016. június. 29. 07:59
Nem lehet átlépni a brit referendum eredményét és elkerülni Nagy-Britannia uniós kilépését - jelentette ki Angela Merkel német kancellár az unió állam- és kormányfőinek brüsszeli csúcstalálkozóján az első ülésnapot követő sajtótájékoztatóján.

Merkel: az emberi méltóság egy muzulmánt is megillet

2015. október. 17. 10:30
Angela Merkel szerint a menekültválság miatt eljött az ideje annak, hogy a kelet-európai uniós tagországok viszonozzák az Európai Unió bővítésével kapott szolidaritást. A német kancellár erről péntek este beszélt pártja, a konzervatív CDU ifjúsági szervezetének háromnapos hamburgi konferenciájának megnyitóján.

Huszonhat éve nem volt ilyen: francia-német „csúcstalálkozó” az Európai Parlamentben

2015. október. 07. 10:21
François Hollande francia elnök és Angela Merkel német kancellár is felszólal az Európai Parlament plenáris ülésén október 7-én Strasbourgban. 1989 óta ez az első eset, hogy a két ország vezetője közösen tart beszédet.

Németország: valóban inog Merkel pozíciója?

2015. november. 02. 13:10
Angela Merkel jelenleg tízéves kancellársága legnagyobb kihívásával szembesül – vajon mekkora kockázatot jelent ez Európa számára? A kérdésre Holger Schmieding, a Berenberg Bank vezető közgazdásza próbál választ adni