Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

358 találat a(z) "állás" cimkére.

Vizeli Sándor lett a Közész elnöke

2018. június. 20. 13:01
Közgyűlésén Vizeli Sándort választotta új elnökévé a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (Közész). Az operatív ügyvezető alelnöki teendőket Dolgos Attila látja el. Turi Dénes korábbi elnök elnökségi tagként vesz részt a testület munkájában.

Lőcsei Tamás váltja Nick Kóst a PwC Magyarország élén

2018. június. 19. 17:01
Július 1-jétől Lőcsei Tamás, a PwC adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője váltja Nick Kóst a PwC Magyarország vezérigazgatói posztján.

Jobb fizetésért és hobbiból tanulnak új szakmákat a magyarok

2018. június. 19. 14:02
Évről évre nő azon felnőttek száma, akik visszaülnek az iskolapadba, hogy új szakmát tanuljanak. Jelenleg is több ezren vesznek részt ilyen képzéseken országszerte. A legtöbben informatikai képzésen vesznek részt, de folyamatosan nő az érdeklődés a fotográfiai, grafikusi, cukrász, illetve állatgondozó kurzusok iránt is.

Új vezérigazgató a Sága Foods élén

2018. június. 19. 10:29
Augusztus elsejétől új vezérigazgató irányítja a magyar piac vezető szárnyastermék-márkáját gyártó cégét, a Sága Foods Zrt.-t. Muzsek András új piacokra vezetné a sárvári társaságot.

Nehéz munkaerőt szerezni, de még nehezebb megtartani

2018. június. 18. 17:59
Tavaly átlagosan 23 százalékkal haladta meg a betöltésre váró álláshelyek száma az egy évvel korábbit, az utolsó negyedévben már százból 2,4 álláshely volt üres. A krónikus munkaerőhiányt a belső tartalékok feltárásával is enyhíthetik a cégek, ennek rengeteg pozitív hozadéka van a dolgozókra nézve is, a túlóra mellett a leterheltség is csökken.

Jogszabályi előírás a megfelelő szék biztosítása az irodai dolgozóknak

2018. június. 18. 14:59
Kevesen tudják, de minisztériumi rendelet szabályozza, hogy milyen körülményeket kellene biztosítani a képernyő előtt ülő dolgozóknak, akik az alapfelszereltségen kívül a helyes testtartáshoz szükséges, úgynevezett ergonómiai eszközöket is igényelhetnek maguknak a munkahelyükön.

Kapacitáshiány mellett is bővül idén az építőipar teljesítménye

2018. június. 15. 11:29
Áprilisban az építőipari termelés 14,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Elemzők szerint nem volt meglepő az építőipar áprilisi növekedése, és arra hívják fel a figyelmet, hogy az ágazatban továbbra is gondot jelent a kapacitáshiány.

Vereckei Péter lett az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete elnöke

2018. június. 14. 15:31
Vereckei Péter személyében júniustól új elnök képviseli az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületét. A Pfizer Magyarország ügyvezető igazgatói posztját is ellátó szakember közel húszéves gyógyszeripari tapasztalattal rendelkezik.

A szakemberhiány jelenti a legnagyobb kihívást a hazai kkv-szektornak

2018. június. 13. 17:58
A hazai kkv-k több mint felének a szakemberhiány okozza a legnagyobb problémát. A cégek kétharmada szembesült már az elmúlt fél évben a munkaerőhiányra visszavezethető nehézséggel, szerintük tapaszalt és nagy tudású munkaerőt találni a legnehezebb.

Magyar hallgatók állhattak fel a nemzetközi szakácsverseny dobogójára

2018. június. 13. 15:59
Ramocsai Barbara ezüst, Csukás Norbert bronzérmet szerzett az Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny észak- és kelet-európai döntőjében a 25 év alattiak kategóriájában.

összesen: 358 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11