Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

358 találat a(z) "állás" cimkére.

Hernádi Zsolt marad újabb öt évre a Mol elnöke

2018. április. 20. 09:59
A Mol igazgatósága ismét Hernádi Zsoltot választotta az igazgatóság elnökévé 2023. április 30-ig - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Nőtt az álláshirdetések száma az első negyedévben

2018. április. 18. 17:01
Az első negyedévben tizenhét százalékkal nőtt az álláshirdetést feladó cégek, valamint a feladott álláshirdetések száma is az egy évvel korábbi adatokhoz képest – derül ki a Profession.hu jelentéséből.

Életműdíjat kapott Tiffán Ede a Magyar Bor Akadémiától

2018. április. 18. 09:01
Elsőként vette át a Magyar Bor Akadémia (MBA) Életműdíját a magyar szőlészet és borászat területén végzett kiemelkedő, országos jelentőségű teljesítményének elismeréseként Tiffán Ede villányi borász.

Elsősorban ezt a három cafeteria-juttatást adják idén a munkáltatók

2018. április. 13. 16:01
Idén januárban is lezajlott egy választás Magyarországon: a munkavállalóknak ekkor kellett dönteniük arról, hogy mely cafeteria-juttatásokban kívánnak részesülni idén munkaadójuktól. A választás során három juttatás (SZÉP-kártya, készpénzfizetés, Erzsébet-utalvány) együttesen idén is kétharmados többséget ért el.

Munkaerőhiánytól keserű a szájíz a hazai édesiparban

2018. április. 12. 18:02
A magyarországi édesipari vállalkozások árbevétele 2012 óta folyamatosan emelkedik. A növekvő cégszám mellett kimutatható alkalmazotti létszám csökkenése ugyanakkor aggodalomra adhat okot.

Medgyessy Gergely vezeti a UPC pr-csapatát

2018. április. 12. 14:57
Medgyessy Gergely a pr-csapat vezetőjeként csatlakozott a UPC Magyarország vállalati kapcsolatok területéhez, fő feladata a sajtóval történő kapcsolattartás, a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységének, illetve szolgáltatásainak pr-kommunikációs támogatása lesz. Emellett irányításával tovább erősödik a belső kommunikáció is.

Jól startolt a rendszer, de bőven van még tartalék a nyugdíjas szövetkezetekben

2018. április. 11. 14:58
A legfrissebb adatok szerint ma Magyarországon 114 bejegyzett nyugdíjas szövetkezet működik. Ezek a szervezetek pedig nem csak 3-5 milliárd forint értékű szerződésállománnyal rendelkeznek, de mintegy 8-12 ezer nyugdíjas visszatérését is segítették már a hazai munkaerőpiacra.

Bejelentette lemondását Krisán László, a BKIK elnöke

2018. április. 10. 11:57
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) rendkívüli elnökségi ülésén Krisán László elnök bejelentette lemondását, a kamara vezetését a májusi küldöttgyűlésen adja át.

Az IMF szerint a bevándorlás ellensúlyozhatja a lakosság elöregedését

2018. április. 10. 09:58
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint a fejlett országoknak bevándorló munkaerőhöz kellene folyamodniuk annak érdekében, hogy ellensúlyozzák aktív életkorú lakosságuk elkerülhetetlen csökkenését és a gazdaságnak a népesség elöregedéséből adódó lassulását.

Új tagot keres a Versenytanácsba a GVH

2018. április. 09. 09:01
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke, dr Juhász Miklós pályázatot írt ki egy versenytanácsi poszt betöltésére.

összesen: 358 db | 10 db/oldal