Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

358 találat a(z) "állás" cimkére.

Magas kezdőfizetést kínálva növelné dolgozói számát az Aldi Magyarország

2018. április. 25. 10:57
Növeli munkatársainak létszámát az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. Az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett 38 munkakörben több mint 150 pozícióra keres embereket a többi között az értékesítés, az ügyvitel, az informatika és a marketing területén.

Rékasi Tibor váltja Christopher Mattheisent a Magyar Telekom élén

2018. április. 24. 15:59
Távozik a társaságtól a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója, Christopher Mattheisen. Az új vezérigazgató Rékasi Tibor lesz.

Hiába jók matekból, ma még kevés lány érdeklődik az informatika iránt

2018. április. 24. 14:32
Ma még feltűnően alacsony az informatikai szektorban dolgozó nők aránya, de a szakma egyre nyitottabb, sőt az IT szféra valódi karrierlehetőséget biztosít számukra. A képzési és átképzési programoknak köszönhetően ma már szinte bárkiből sikeres informatikai szakember válhat, a befektetett erőforrások pedig hamar megtérülnek.

Mészáros Lőrinc visszavonul a közélettől és csak vállalkozásaira koncentrál

2018. április. 24. 10:01
Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester lemond tisztségéről, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon.

Ötödével csökkent az álláskeresők száma a márciussal zárult egy évben

2018. április. 24. 07:57
A nyilvántartott álláskeresők száma 18,9 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a márciusi zárónapon 284 600 álláskereső szerepelt, több mint 66 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Vonzóbbak a magyarnál a régiós versenytársak munkahelyei

2018. április. 23. 18:58
Ahhoz, hogy egy vállalatra vonzó munkahelyként gondoljanak a fiatalok, nem feltétlenül a magas bérezés, hanem sokkal inkább az aktív közösségi média jelenlét és a munkavállalók tanulási és fejlődési lehetőségeinek támogatása lehet a megoldás.

Korlátozza a növekedésben a hazai vállalkozásokat a munkaerőhiány

2018. április. 23. 09:01
Szívesen felvennének több embert is a Magyarországon működő vállalkozások, de mind nehezebben találnak szakképzett munkaerőt. Az építőiparban a cégek fele, az iparban és a szolgáltató szférában egyharmada számára mára növekedést akadályozza a munkaerőhiány.

Kiss Attila lett az E.ON Hungária elnök-vezérigazgatója

2018. április. 20. 19:02
Az E.ON SE igazgatóságának döntése értelmében Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az E.ON törökországi üzletágának élén folytatja pályafutását, Kiss Attila követi az E.ON Hungária Zrt. vezetésében június 1-jei hatállyal.

Szeretjük a hosszú hétvégéket, csak ledolgozni ne kéne

2018. április. 20. 17:59
A magyarok zöme kifejezetten örül a munkanapok átrendezésével járó hosszabb hétvégéknek, minden hatodik ember külföldi utazást is tervez egy vagy akár több ilyen alkalommal is. A szombati munkanapoknak viszont kevésbé örülünk, és nem is tarjuk eléggé hatékonynak.

Kulcsterületein erősít új szakértővel az EY

2018. április. 20. 16:02
Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank-, mind a tanácsadói szektorban. Az új partner márciustól támogatja a szervezet ügyfeleit többek között vállalatuk teljesítményének és hatékonyságának növelésében, valamint a ma már nélkülözhetetlen digitális átállás folyamatában.

összesen: 358 db | 10 db/oldal