Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

358 találat a(z) "állás" cimkére.

Több munkaerőt hoznának be Ukrajnából a cseh cégek

2018. augusztus. 06. 16:58
Felgyorsítanák az ukrán munkaerő behozatalát és megdupláznák az engedélyek számát a cseh cégek, mert a növekvő munkaerőhiány kezdi korlátozni termelésüket.

Új buszokat bérel dolgozói szállítására a nyíregyházi Lego

2018. augusztus. 03. 10:59
Tizenegy új buszt bérel dolgozóinak munkába szállítására a nyíregyházi Lego Manufacturing Kft. Az egyedi felszereltségű és festésű járművek csütörtökön álltak munkába a dán tulajdonú cégnél.

Új vezetők a Magyar Villamos Művek és a Nemzeti Közművek élén

2018. augusztus. 03. 09:58
Kóbor Györgyöt nevezi ki az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. élére Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter.

Homolya Róbert lett a MÁV elnök-vezérigazgatója

2018. augusztus. 03. 07:59
Homolya Róbertet nevezte ki a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. élére Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter. Dávid Ilona elnök-vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a cégtől, a jövőben a Volánbusz Zrt.-t irányítja a miniszter felkérésére.

Távozik Szivek Norbert az állami vagyonkezelő éléről

2018. augusztus. 02. 11:58
Augusztus 31-i hatállyal, közös megegyezéssel távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezérigazgatója, Szivek Norbert.

Zsabka Zsolt lett a BKIK ipari tagozatának új elnöke

2018. augusztus. 01. 13:31
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) ipari tagozatának küldöttgyűlése egyhangúan Zsabka Zsoltot választotta meg a tagozat új elnökévé.

Nádasi Róbert lett a Masterplast új vezérigazgatója

2018. augusztus. 01. 12:58
Közös megegyezéssel megszűnt Piry László, a Masterplast Nyrt. vezérigazgatójának megbízatása, a tisztséget augusztus elsejétől Nádasi Róbert, eddigi gazdasági igazgató tölti be.

A kkv-szektornak fáj a leginkább a minimálbér gyors emelése

2018. április. 27. 19:01
A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv) az átlagnál magasabb arányban foglalkoztatnak munkavállalókat minimálbéren és a garantált bérminimumon, így ezen juttatások további emelése a kkv-k számára jelenti a legnagyobb problémát.

Magyar startupra figyelt fel a Google for Entrepreneurs

2018. április. 26. 18:57
Az Instalent az első magyar startup, amelyet a Google for Entrepreneurs több száz jelentkező közül választott ki a Campus Residency programjába, amelyben összesen kilenc közép- és kelet-európai startup vehet részt.

Adatfókuszú MBA programot indít az IBS

2018. április. 25. 18:28
Szeptembertől az IBS elindítja a közép-európai régió első adatfókuszú MBA képzését. Az egyéves, angol nyelvű menedzsment képzés résztvevői az intézmény brit partnere, a The University of Buckingham diplomáját kapják kézhez a program elvégzésekor.

összesen: 358 db | 10 db/oldal