Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

358 találat a(z) "állás" cimkére.

Idén még inkább megéri megváltozott munkaképességűeket alkalmazni

2018. február. 08. 18:01
Idén már fejenként egymillió 242 ezer forint rehabilitációs hozzájárulást kell fizetnie annak a cégnek, amelyik nem alkalmaz megfelelő számú megváltozott munkaképességű személyt. Ez az összeg 29 százalékkal magasabb a két évvel ezelőtti, és 8 százalékkal a tavalyi értéknél.

Új partner vezeti a Deloitte technológiai tanácsadás üzletágát

2018. február. 07. 16:58
Februártól Komjáthy Csaba irányítja a Deloitte technológiai tanácsadási üzletágát. A szakember több mint 12 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, technológiai tanácsadás és IT kockázati tanácsadás üzletágak felépítésében és sikeres működtetésében vállalt szerepet.

Az egyik szakszervezeti vezető szerint több száz munkavállaló léphet ki a Tescótól

2018. február. 03. 07:44
Több százra tehető azoknak a munkavállalóknak a száma, akik várhatóan nem fogadják el a Tescóban zajló szervezeti átalakítások okán számukra felajánlott új munkakört, részben a munkabér változása miatt, részben pedig azért, mert az új pozíciójukban nem tudnak a szakmájukban dolgozni.

Új magyarországi és régiós vezető az Ingram Micronál

2018. február. 02. 17:58
A két informatikai nagykereskedő cég nemzetközi és magyar egyesülése után Virágh Attila irányítja ügyvezető igazgatóként az Ingram Micro hazai csapatát, Lázár Ferenc régiós alelnökként vezeti a közép- és kelet-európai leányvállalatokat.

A dolgozók egészségét és közérzetét is javítják hamarosan a hazai irodaházak

2018. február. 02. 15:01
Egy irodai dolgozó, karrierje során közel 50 ezer órát ül a munkahelyén. Az elektronikus eszközök használata és az ülőmunka számos egészségügyi probléma forrása lehet, ezért a legmodernebb irodák fejlesztését a munkatársak egészségének és közérzetének javítása határozza meg az elkövetkező évtizedben.

Munkabiztonsági és munkaegészségügyi fejlesztést indított az iparszövetség

2018. augusztus. 21. 07:58
A Magyar Iparszövetség (OKISZ) munkabiztonsági és munkaegészségügyi komplex fejlesztési programot indított munkavállalói partnerszervezetek bevonásával. A több alágazatot is érintő projektek 2019 május végén fejeződnek be, a tapasztalatok alapján javaslatot tesznek a hatékonyabb munkavédelemhez, munkaegészségügyhöz szükséges lépésekre.

Legalább tízezer pár munkáskéz hiányzik a takarítóknál

2018. augusztus. 17. 14:47
Legalább 20 százalékos a munkaerőhiány a mintegy 50-60 ezer embert foglalkoztató takarítóágazatban.

A nyugdíjasok nagy többsége nem akar újra dolgozni

2018. augusztus. 13. 15:59
A nyugdíjasok döntő többsége, 80 százaléka semmilyen munkát nem szeretne már végezni, és mindössze 2 százalékuk tudná magát elképzelni teljes munkaidőben – derül ki a GKI felméréséből.

Budapesti járatokat is törölt a Ryanair a pénteki sztrájk miatt

2018. augusztus. 10. 07:59
Budapesti járatokat is törölt a Ryanair a légitársaságnál pénteken, több országban zajló munkabeszüntetés miatt.

A vállalkozások harmadának kell újragondolnia terveit a minimálbér emelése miatt

2018. augusztus. 08. 13:02
A minimálbér, illetve a garantált bérminimum emelésére reagálva a vállalkozások közel harmada a minimum felett keresők bérét is megemeli, a tervezett munkaerő-felvételt ugyanakkor elhalasztja – derül ki az MKIK GVI friss felméréséből.

összesen: 358 db | 10 db/oldal