Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

13 találat a(z) "alapkezelők" cimkére.

Nevet váltott, Holdként működik tovább a Concorde Alapkezelő

2017. október. 12. 16:13
A Concorde Alapkezelő új névvel, de változatlan tevékenységi körrel folytatja működését, az új nevük Hold Alapkezelő lett.

Pályázaton keresnek alapkezelőt a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alaphoz

2017. október. 05. 14:44
Megjelent a pályázati felhívás a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap alapkezelőjének kiválasztására. Az alap feladata lesz a hazai kis- és középvállalkozások támogatása, megerősítése, és a tőzsdei megjelenésüket elősegítő tőkebefektetések megvalósítása.

Félrevezető tájékoztatást adott irányítási viszonyairól a Diófa

2017. március. 23. 16:31
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) visszavonta a Diófa Alapkezelő Zrt. Euro-Mall Kft. feletti irányításszerzését engedélyező határozatot, egyúttal hétmillió forint eljárási bírságot szabott ki, mert a Diófa félrevezető tájékoztatást adott a vállalatcsoport irányítási viszonyairól.

A kockázatkezelés hiányosságai miatt bírságolta az MNB az OTP Alapkezelőt

2017. május. 24. 12:31
Az MNB 35 millió forint bírságot szabott ki az OTP Alapkezelőre a társaságnál feltárt kockázat-, likviditás- és befektetéskezelési jogsértések miatt. A feltárt hiányosságoknak nem volt negatív hatása a pénzügyi intézményrendszer tagjaira és a befektetőkre.

Egy sor hiányosságot talált a Raiffeisen Alapkezelőnél az MNB

2017. május. 10. 12:01
Az MNB 20 millió forintra bírságolta a Raiffeisen Alapkezelőt a társaság működését és az általa kezelt alapokat érintő jogsértő eljárások miatt. A feltárt hiányosságok nem okoztak tényleges anyagi kárt az ügyfeleknek.

Vége a dalnak a Divinius alapkezelőnél

2017. december. 12. 16:59
Az MNB részlegesen felfüggesztette a Divinius alapkezelő kollektív portfóliókezelési, illetve egyes kiegészítő tevékenységeit. A jegybank 10 millió forint bírságot is kiszabott a társaságra és kötelezte a jogszabályszerű működésre, illetve a kezelt befektetési alapok másik – azok kezelésére jogosult – alapkezelőnek történő átadására.

Újabb alapkezelő engedélyét vonta vissza az MNB

2017. április. 12. 13:31
Nem tudott megfelelni az ellenőrizhetőség követelményének, ezért az MNB visszavonta a Colombus Global Alapkezelő tevékenységi engedélyét. A társaság a Brit Virgin-szigetekre bejegyzett befektetési alapok jegyeit értékesítette magyarországi befektetőknek.

Visszavonta a Globeserv alapkezelő engedélyét az MNB

2017. április. 11. 12:01
Visszavonta a Globeserv Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési alapkezelésre vonatkozó tevékenységi engedélyét az MNB. A társaság a jegybank felszólítása ellenére nem tett eleget határidőben szavatoló tőke-feltöltési kötelezettségének.

Jól befektetni nem elég, a megtakarításokat folyamatosan menedzselni is kell

2016. november. 07. 10:00
Egy kellően gondos befektetőnek nem csupán a befektetési döntésnél kell alaposnak lennie, figyelnie kell befektetéseinek alakulását is, amiben segít az MNB honlapján található értékpapírszámla-lekérdező alkalmazás is.

Részlegesen felfüggesztette egy alapkezelő működését a felügyelet

2016. március. 18. 12:01
Az MNB részben felfüggesztette a Globeserv alapkezelő engedélyét és 30 millió forint bírságot szabott ki a társaságra a személyi feltételekkel kapcsolatos hiányosság és a szavatoló tőkére vonatkozó szabályok megsértése miatt.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2