Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

10 találat a(z) "ajándékozás" cimkére.

Idén 35 ezer forintot szánunk karácsonyi ajándékokra

2017. november. 29. 18:31
Az ünnep közeledtével sokkal nyitottabbak vagyunk az online vásárlásra, az internetezők 85 százaléka sorban állás helyett már inkább online rendelné az ajándékokat. Átlagosan hat embert tervezünk megajándékozni, a költségkeret pedig 14 százalékkal több mint tavaly, várhatóan 35 ezer forint körül alakul majd.

Minden negyedik ember cserélt vissza karácsonyi ajándékot

2017. december. 15. 15:31
Számos szempontot igyekszünk figyelembe venni az ajándékba vásárolt műszaki eszközök kiválasztásakor, ám nem ritkán így is hiba csúszik a számításba, és az ünnepek után vissza kell cserélni a terméket.

Patakfalvi Réka: Igazi karácsonyt varázsol a CsodaPont Alapítvány

2017. december. 07. 09:28
Igazán pörgősre sikerült az év vége a CsodaPont Alapítvány számára – mondta a KamaraOnline-nak Patakfalvi Réka. Az alapítvány egyik alapítója, kuratóriumi elnöke, valamint a Continental Group résztulajdonosa beszélt az Ördög Nóráéktól kapott adományról, legújabb, hosszú távú projektjükről, és arról is, hogy számára ki a legnagyobb csoda.

Játékra 4-7 ezer forintot költenek a magyarok az idén húsvétkor

2017. április. 07. 12:01
Játékot, édességet és plüssöket kapnak húsvétkor a magyar gyerekek. A szülők átlagosan 4-7 ezer forintot költenek húsvéti ajándékokra.

A tavalyinál többet tervezünk költeni karácsonyi ajándékra

2016. november. 17. 12:32
A magyar internetezők idén átlagosan összesen 30,5 ezer forintot szánnak a karácsonyi ajándékok megvásárlására, tíz százalékkal többet, mint egy évvel korábban.

Ajándékonként 96 lejt költenek a webáruházakban vásárolók

2016. december. 20. 10:00
Egyre többen vásárolják meg a karácsonyi ajándékokat az interneten Romániában. A hatalmas érdeklődés miatt gyakran lassan működnek a webáruházak honlapjai.

MesePong: Adjunk személyes ajándékot!

2016. december. 18. 11:30
Mesevállalkozásba kezdett Csaba Benedek és Csillik Kristóf. Missziójuk, hogy az ajándékozás és a személyes ajándék örömét meséken keresztül terjesszék a hétköznapokban. A MesePongról ketten beszéltek a KamaraOnline-nak.

Készpénzt szeretnénk, parfümöt kapunk karácsonyra

2016. december. 14. 14:15
A legtöbben annak örülnének, ha készpénzt kapnának ajándékként karácsonyra, de a többségnek várhatóan meg kell elégednie valamilyen szépségápolási termékkel.

Hogyan adózunk a karácsonyi céges ajándékok után? – A legfontosabb tudnivalók

2016. december. 13. 19:31
Hogyan kell adózni, ha cégvezetőként karácsonyi ajándékokat adnánk alkalmazottainknak és üzleti partnereinknek? A legfontosabb tudnivalókat ado.hu adózási szakportál szakemberei segítenek áttekinteni.

Több élményt ajándékoznak idén karácsonyra

2015. december. 17. 08:30
Felnőtt színezőkönyv és kaparós világtérkép, szemműtét vagy hajbeültetés – az idén ezek a legnépszerűbb újdonságok a karácsonyfa alá szánt ajándékok között az internetes közösségi vásárlótérben.